Politisk erklæring fra PFLP

Enhver handling som USA foretager sig på denne jord, hænger i øjeblikket sammen med mottoet: BEKÆMP TERRORISMEN.

Ved første øjekast ser mottoet 'Bekæmp terrorismen' jo smukt ud,
humant ud. Men vi ved alle at USA's mål med dette motto er langt fra dets humane betydning. USA var det første land som praktiserede terror, og USA er et land som stadig praktiserer alle former for terror.

Det startede med udryddelsen af de oprindelige nordamerikanere,slavehandel, diskrimination imod de sorte, undertrykkelse af folk i Latinamerika, krigene i Vietnam og Indokina, drabet på Allende i Chile, embargoen imod Cuba, aggressionen mod Libyen, ødelæggelsen af Irak, og sidst men ikke mindst støtten til den racistiske stat ”Israel” hvor USA dækker over Ariel Sharons krigsforbrydelser og kalder ham ’en fredens mand’.

Det som er meget problematisk er, at USA’s definition på terror er blevet internationalt accepteret, og det betyder at enhver handling, enhver gruppe, enhver person, som går imod Det Hvide Hus’ politik, bliver betragtet som terroristisk.

Det er på basis af USA’s beskidte krig-mod-terror motto, at den seneste EU-beslutning skal ses hvor EU bukker sig i støvet for USA og udråber PFLP – Folkefronten til Palæstinas Befrielse – og andre palæstinensiske befrielsesbevægelser til terroristgrupper.

Vi i PFLP betragter EU’s terrorliste som en terroristisk handling.
(Se EUs nyeste terrorliste her, Netavisen)

Vi i PFLP opfordrer alle politiske partier i Europa til at fordømme USA's og EU's terrorlister.

Kampen imod EU's og USAs terrorlister må gøres til en del af kampen mod globalisering. Vi opfordrer alle til at forenes i kampen mod den nye europæiske og amerikanske terror som – hvis vi ikke gør modstand – vil føre til at enhver modstandsgruppe, enhver antiglobaliseringsaktivist, enhver stemme som fordømmer USA's politik, som forsvarer den nationale selvbestemmelse eller den personlige frihed, ytrings- og tankefrihed, vil komme på Terrorlisten.

Til slut udtaler vi – som svar på at PFLP er kommet på EU's terrorliste – at det sådan set ikke vedkommer os, for vi betragter os selv som en national befrielsesbevægelse og ikke som en ’terrorgruppe’. Vi er en del af en international kamp for en bedre verden, en verden med menneskelig værdighed, retfærdighed og fred. Samtidig opfordrer vi EU til at lave en ny terrorliste og sætte USA på denne på grund af USA's forbrydelser mod menneskeheden i Libyen, Irak, Afghanistan og andre steder i verden.

Endvidere må ”Israel” naturligvis med på terrorlisten for dets forbrydelser mod menneskeheden i Palæstina og dets fortsatte nej til at respektere de europæiske og internationale resolutioner og beslutninger.

Vores kamp vil fortsætte, hånd i hånd med hver eneste frihedskæmper og antiglobalist, sammen med hver eneste progresssive gruppe og parti i verden – så vi sammen kan opnå at over 5 millioner palæstinensere i flygtningelejre og eksil kan vende tilbage til deres hjemland og opnå vores mål, nemlig at opbygge en sekulær (ikke religiøs) og demokratisk stat i det historiske Palæstina, en stat for alle dens indbyggere hvor der ikke skal være plads til religiøs, national, kulturel eller etnisk diskrimination.

Længe leve vores martyrer
Længe leve vores gidsler i de ’israelske’ koncentrationslejre
Længe leve Palæstina
Længe leve frihed over hele verden

PFLP d. 4. juli 2002

Netavisen 16. juli 2002