Liberal Alliance: Jernhælen i ny udgave


Jernhælens march fra konservativ yuppie over minimalstat til liberalistisk alliance: Partilederen Anders Samuelsen er dagens mest omtalte fra folkemødet på Bornholm, side om side med det ekstreme højre og fascister

Valgkommentar - Dag 16

Af Kommunistisk Politik

Nu starter 'folkemødet' på Bornholm i valgkampens tegn og med nazister og fascister. I går var der stort valgmøde med alle opstillede partier i Gjellerupparken i Århus. Initiativet Nej tak til nye kampfly prøver at få spørgsmålet om købet af krigsflyene ind i valgkampen. Det vil partierne ikke have

Med Nej tak til nye kampfly til valgmøde

 

At være vidne til hvordan medier og pengemænd har forsøgt at mobilisere unge under borgerskabets faner gennem de seneste tre årtier har været en stadig mere urovækkende oplevelse.

Den moderne nyliberalisme slog i 1980’erne igennem i Danmark med Thatcher og Reagan som inspiration. I dag genkender vi Jernhælens politik ikke mindst hos Liberal Alliance, der er opstået for at forsøge at fuldføre borgerskabets hævngerrige opgør med arbejdsklassens tilkæmpede rettigheder.

I mere end 30 år  er det én og samme bevægelse, der har taget forskellige udtryk:

Fra konservativ ungdom i 80erne med yuppibølgen -

Til Venstres ungdom i 90erne med den nyliberale koldkriger Uffe Elleman - den grinende klaphat -

Til den nyliberale socialdemokratisme under Nyrup -

Til den neokonservative nyliberalist og krigsforbryder Anders Fogh -

Til den nyliberale og antinationale kuvøse i  Det radikale venstre -

Til i dag også med Liberal Alliance udsprunget af den ideologiske propagandamaskine Cepos, finansieret af spekulation i Saxobanken.

Liberal Alliance omgiver sig med en ordflom af pseudovidenskabeligt talvås. Partiet er nok det  tætteste Danmark har på et åbent kontrademokratisk parti.

Her anerkender man ikke kapitalismens kriser, det er tilbage til den rendyrkede darwinisme, hvor de dygtige lever og de mindre dygtige knap overlever, og hvor de stærke har pengene, og de, der har penge, har magten. Naturligvis!

Det anerkendes slet ikke, at kapitalismen skaber ulighed, og at det er galopperet til ekstremer i alle årene og i hele verden under den nyliberalistiske doktrin.

Selv Liberal Alliances metode til at mobilisere er velkendt.

 Det er typisk at årgangen af velbetalte unge provokatører bliver båret frem af de borgerlige medier, og deres ideologiske propaganda der bliver refereret til som ’undersøgelser’ og ’analyser’, selvom det er demagogiske løgne om et kapitalistisk drømmeland.

Bare  man fjerner al lovgivning og kontrol og skatter og fyrer alle offentlige ansatte og lukker folkeskolen og de offentlige hospitaler, sådan nogelunde,  så vil vi alle blive rigere…

Det er typisk at (ny)liberalismen vågner op i nye klæder, klædt på til nye fremstød, når en krise er på retur, eller tilsyneladende på retur.

 Nu skal alt glemmes og festen fortsættes. Og Liberalistisk Alliance er ikke alene. Stort set hele folketinget er fyldt op med partier, der næsten mener det samme, og Danmark er bundet på hænder og fødder af EU-traktater, der har ophævet den liberalistiske økonomiske doktrin til lov.

Liberal Alliance får reklame i medierne som et parti der tiltrækker nutidens unge. Det er helt fordrejet og usandt.

Men til de relativt få unge, der lader sig lokke med pyramidespil og hurtige penge og drømmen om et liv som herskere, uden et øjeblik at skænke historien en tanke, skal følgende siges:

Det vil gå jer ilde som alle tidligere generationer af yuppier.Se også om folkemødet på Bornholm og Anders Samuelsen

Folkemødet på Bornholm bliver til fremstød for nazisme og højreekstremisme

 Dette er en artikel fra kpnet.dk - Nyheder hvor der kæmpes !


Klik på ikonerne øverst på siden og gå til
kpnet, facebook KPnetavisen samt KPnetTV -

Find KPnetBlogs
her og twitter her

Udgives af Arbejderpartiet Kommunisterne APK


- ET MODSPIL TIL DET BORGERLIGE MEDIEMONOPOL !

 

 

Netavisen 11. juni 2015