Netavisens nyhedslinks uge 42
Danmark og Norden
Se også
Verden rundt - Global debat

Tilbage til Nyheder -----Nyhedslinks ARKIV

Alle links åbner i selvstændigt vindue

Flere danskere må leve for mindre
[Netavisen - link 15.10.02] Berlingske Tidende.Trods rekordlav arbejdsløshed (?) er antallet af danskere, der lever under det niveau, som Forbrugerinformationen har fastsat, steget voldsomt. Det viser en undersøgelse fra CASA.
Ifølge Forbrugerinformationens basisbudget har eksempelvis en enlig med to børn som minimum behov for 12.500 kroner om måneden.Pengene skal dække alle faste udgifter som bolig, mad, transport og tøj. Men sidste år måtte 71.000 familier klare sig for et mindre beløb. Det er 13.000 flere end i 1997.

"Voldeligt og skandaløst politi"
[Netavisen - link 14.10.02] Århus Stiftstidende
En anholdelse ledsaget af voldspsykopatisk adfærd har ændret en almindelig ung århusianers syn på politiet dramatisk. En sjælden beretning i en borgerlig avis, måske fordi det skete i forbindelse med en ganske banal og upolitisk begivenhed ...

Israel roser Dansk Folkeparti
[Netavisen - link 13.10.02]Politiken.
»Det er en ære for mig at være inviteret. Det giver Israel en chance for at vise, at vi påskønner Dansk Folkepartis holdning til Israel«. Med disse ord kvitterede Israels ambassadør, Carmi Gillon, for invitationen til Dansk Folkepartis landsmøde.

DA: SiD bryder fredspligt
[Netavisen - link 12.10.02] SiD
Arbejdsgiverne er faret i flint over et læserbrev i Fagbladet fra HB-medlem Peter Sand Mortensen, der opfordrer til generalstrejke. DA og LO mødes om sagen.

Nedskæringer hos ældre er i strid med loven
[Netavisen - link 12.10.02] Fyens Stiftstidende
HJEMMEHJÆLP: Tusindvis af ældre odenseanere har fået et brev, som mange mener er på kant med loven

Praktikpladser sætter ny bundrekord
[Netavisen - link 12.10.02] SiD
De nyeste tal fra Undervisningsministeriet viser, at 11.973 personer er uden praktikplads. Det er en stigning på 9,5 procent i forhold til året før, og det højeste antal, siden undervisningsministeriet begyndte at registrere praktikpladssøgende i 1993.

______________________________________________________

Arkiv - Tidligere ugers nyhedslinks

Arkiv - Kommunistisk Politik 2002 (pdf)

Tilbage til Nyheder