Netavisens nyhedslinks uge 28
Danmark og Norden
Se også
Verden rundt

Tilbage til Nyheder -----Nyhedslinks ARKIV

Alle links åbner i selvstændigt vindue

Politi klar til aftale om ulovlige aktioner
[Netavisen - link Uge 28] Politiken. Politiet vil lave aftaler om afvikling af ulovlige aktioner. I et brev til de 44 danske græsrodsbevægelser, der er samlet i Stop Volden , skriver Københavns Politi, at der er brug for et sæt spilleregler for ulovlige aktioner under efterårets topmøder.
Se også
Politi vil i dialog med aktivister

Vil have mere magt til de store
[Netavisen - link Uge 28] Klassekampen. No. EU-præsident Romano Prodi skaber politisk røre. Han vil have et indre kabinet af kommissærer – fra de store EU-landene. De små må stå på gangen.

USA tirrer u-landene
[Netavisen - link Uge 28] Information
Amerikansk enegang og arrogance gør det svært at få u-landene med på en aftale om global bæredygtighed i Johannesburg, siger EU-Kommissær Poul Nielson.
Se også
Almisser fra de rigeste Information. Leder 05.07.02

Politichef irettesat i SiD-sag
[Netavisen - link uge 28] Politiken.
Højst usædvanligt har Københavns politidirektør, Hanne Bech Hansen, givet chefen for bedrageriafdelingen Niels Jørgen Abildgaard mundkurv på. Det sker, efter at Abildgaard over for medierne har bekræftet, at politiet efterforsker en mistænkelig efterregning af renovering af Poul Erik Skov Christensens private parcelhus i Frederikssund

Ribus konkurs
[Netavisen - link uge 28] DR Online. RiBus, der i 1995 overtog bybuskørslen i Esbjerg under gadekampe og stor tumult, har indgivet konkursbegæring. Selskabet kan ikke betale chaufførernes løn, og afløseren Connex vil ikke overtage det økonomiske ansvar.

Ingen ferie på bistand
[Netavisen - link uge 28] Information
Mens resten af befolkningen holder sommerferie, skal bistandsklienter blive hjemme og stå til rådighed. Men de bør også have ret til ferie, mener Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti. En lidt sen erkendelse - efter 10 år med Socialdemokratiet på statsministerposten! Der er stemmer i 'sociale profiler'.

Kortspil og æbler mens du venter
[Netavisen - link uge 28] Information
Københavns politi er klar til at sætte hårdt mod hårdt under efterårets topmøder: Der vil være frisk frugt og spillekort til ballademagerne, når de bures inde i de ’midlertidige venterum’

______________________________________________________

Arkiv - Tidligere ugers nyhedslinks

Arkiv - Kommunistisk Politik 2002 (pdf)

Tilbage til Nyheder