Netavisens nyhedslinks uge 49
Danmark og Norden
Se også
Verden rundt - Global debat

Tilbage til Nyheder -----Nyhedslinks ARKIV

Norske nyheder

Alle links åbner i selvstændigt vindue

Venstrefløjs-medier presses økonomisk
[Netavisen - link 08.12.07] Modkraft
Mens Dagbladet Arbejderen kæmper for sin overlevelse, har den alternative Nørrebro-avis PåGaden givet op. Tidligere på året var det magasinet Salt, der bed i græsset – og på nettet kæmper Indymedia.dk for at holde skansen.

Traktaten koster suverænitet – især hvis undtagelser fjernes
[Netavisen - link 08.12.07] folkebevaegelsen.dk
- Folketingets høring fastslog, at uden undtagelserne må selv ja-partiernes juridiske eksperter indrømme, at traktaten koster suverænitet, konstaterer Ditte Staun fra Folkebevægelsen mod EU.

Prisfald stavnsbinder boligejere
[Netavisen - link 07.12.07] Politiken
Den intrnationale krise banker på. Prisen på lejligheder i København falder nu med ekspresfart. Derfor er mange nu insolvente og vil lide store tab, hvis de skal sælge deres bolig.

Ground 69 er usælgelig
[Netavisen - link 05.12.07] modkraft.dk
Faderhuset, der fik Ungdomshuset ryddet og revet ned, kan ikke slippe af med grunden på Jagtvej 69. Aktivister truer stadig med aktioner mod eventuelt byggeri på »Ground 69« og ingen tør købe tomten. "Intet glemt- intet tilgivet" er parolen.

Islandsk korthus vakler
[Netavisen - link 05.12.07] epn.dk
Den globale finanskrise banker også på i Island. Voldsomme tab på risikable investeringer i bl.a. Danmark er nu ved at få det islandske korthus af investeringer til at vakle. Første offer kan blive FL Group, der bl.a. er medejer af Sterling og Royal Unibrew.

Offentligt ansatte klar til storkonflikt
[Netavisen - link 03.12.07] A4
Næsten 7 ud af 10 offentligt ansatte forventer, at forårets overenskomstforhandlinger ender i en storkonflikt. Det viser ny undersøgelse foretaget for A4. Samtidig vil mange sosu’er, sygeplejersker og pædagoger kvitte deres job, hvis de ikke får et klækkeligt lønløft.

________________________________

Arkiv - Tidligere ugers nyhedslinks

Arkiv - Kommunistisk Politik (pdf)

Tilbage til Nyheder