Netavisens nyhedslinks uge 23
Danmark og Norden
Se også
Verden rundt - Global debat

Tilbage til Nyheder -----Nyhedslinks ARKIV

Norske nyheder

 

Alle links åbner i selvstændigt vindue

Sygeplejersker dybt skuffet over ny økonomi-aftale
[Netavisen - link 10.06.07] Politiken
Hvor er de 1,7 millioner kronisk syge blevet af i regionernes økonomiaftale, spørger sygeplejerskerne, der også efterlyser penge til at forebygge fedmeepidemi.

Er kapret dansk skib lastet med bomber?
[Netavisen - link 10.06.07] DR
Påstanden om, at det kaprede 'Danica White' var lastet med 220 ton bomber, bliver mødt med tavshed af de danske efterretningstjenester og Udenrigsministeriet.

Selvmordsforsøg blandt asylsøgere tredoblet
[Netavisen - link 07.06.07] DR
Antallet af selvmordsforsøg blandt aylansøgere på de danske asylcentre stiger markant. Siden 2001 er der sket en tredobling i selvmordsforsøg i forhold til antallet af asylansøgere, viser tal fra Dansk Flygtningehjælp.

Præsident for Højesteret: Dommere kan bære tørklæde
[Netavisen - link 06.06.07] DR
Det vil gavne integrationen, hvis muslimske kvinder med tørklæde bliver advokater og dommere, mener præsidenten for Højesteret, Torben Melchior.

Arbejdere udfrittes af PET
[Netavisen - link 06.06.07] DR
1500 teleansatte skal oplyse Politiets Efterretningstjeneste om dybt private oplysninger som følge af ny terrorlovgivning

Østre Landsret: Politiet begik ulovligheder mod ung studerende
[Netavisen - link 04.06.07] DR

Politiet begik ulovlig ransagning, ulovlig anholdelse og tilbageholdse, ulovlig konfiskation af eksamensopgave mod ung pædaqogstuderende i dagene efter rydningen af Ungdomshuset. Det har Østre Landsret netop fastslået. Først nu måneder efter kan den studerene få udleveret sin eksamensopgave.

Unge har fokus på uligheden
[Netavisen - link 04.06.07] Ugebrevet A4
Forskellen mellem rig og fattig er for stor, siger et flertal af de unge i ny undersøgelse. Mærkevarer og dyre byture giver de unge et krystalklart billede af, hvem der har og ikke har, mener repræsentanter for de studerende på landets ungdomsuddannelser.

Norsk modstand mod nyliberalismen
[Netavisen - link 04.06.07] Arbejderen
Norge fik for et par år siden en regering, som i sit program går imod privatisering og udlicitering, og som blandt andet har gennemført en lov mod brugerbetaling. Men det er ikke sket uden sværdslag og en massiv indsats fra den norske fagbevægelse.

_________________________________

Tilbage til Nyheder