Netavisens nyhedslinks uge 36
Danmark og Norden
Se også
Verden rundt - Global debat

Tilbage til Nyheder -----Nyhedslinks ARKIV

Norske nyheder

Alle links åbner i selvstændigt vindue

FN kritiserer dansk ulands-bistand til nærområder
[Netavisen - link 09.09.06] Politiken
Unicefs repræsentant i Somalia, Christian Balslev-Olesen, kritiserer den danske udviklingsbistand og beskylder den for i for høj grad at tjene en dansk dagsorden i stedet for at hjælpe fattige og nødstedte.

Medlem af Dansk Front dømt for racistisk vold
[Netavisen - link 07.09.06] DR
Et medlem af Dansk Front er i Retten i Lyngby blevet dømt for at sparke en afghansk familiefar i ansigtet i Holte Midtpunkt.

Vollsmose-imam: PET kan selv have plantet evt. beviser
[Netavisen - link 07.09.06] Politiken
En toneangivende imam i Odense mener, at Politiets Efterretningstjeneste muligvis selv har plantet evt. "beviser" mod de unge, der tidligere på ugen blev anholdt på terrormistanker i Vollsmose. Der er god grund til at stille spørgsmålet, om det er tyven der råber stop tyven. Det er ikke Volsmose der er i krig.

Økonomisk nedtur i USA vil også ramme Danmark
[Netavisen - link 06.09.06] DR
Den internationale Valutafond, IMF, beskæftiger sig i en ny rapport med risikoen for økonomisk nedtur og et tilbageslag i verdensøkonomien. Kapitalismens tilbagevendende økonomiske kriser kan ikke undgå også at ramme Danmark, spørgsmålet er bare hvornår.

Politiet mangler beviser
[Netavisen - link 06.09.06] Politiken
På forhånd har justitsministeren kaldt "terrorsagen" i Odense som - nok det værste i Danmark nogensinde. Mindre kan ikke gøre det. Hun har allerede dømt de tlbageholdte og håber vi glemmer Danmark fører aggressionskrig i Irak og Agfhanistan. Det er altid godt at spørge, hvem der har interesse i en "terrorsag".

Velfærdskonference: National aktionsdag den 3. oktober
[Netavisen - link 04.09.06] Modkraft
2. septemberinitiativets velfærdskonference mundede ud i at gøre 3. oktober til fælles national aktionsdag. På konferencen var der megen utilfredshed med ikke at fastholde forsvaret af efterlønnen, som en del af det politiske grundlag. Hensynet til at skærme socialdemokratiet og deres reaktionære rolle i det såkaldte velfærdsforlig gjorde sig gældende.

__________________________________

Tilbage til Nyheder