FredsVagten ved Christiansborg:
Flagparade for fred 5. september


Pressemeddelelse 1. september 2013
FredsVagten er i lighed med foregående 3 år den 5. september henvist til at stå vor daglige protest mod terror-krigene og den fremadskridende militarisering af det danske samfund, på den anden side af kanalen; Ved Stranden 8.

Her vil vi i lighed med de 3 foregående år opstille vor flagparade som en livskraftig kulørt protest mod Statens fejring af dem der lægger krop og sjæl til deres hykleri og korruption.

I år vil vi ydermere tilbyde en skraldespand til de ’idiotiske’ medaljer militæret og den krigeriske stat har hængt på sine soldater. Et tilbud til soldater der er blevet frustreret over det snavs der åbenbarer sig ved håndvasken, hvor ledende politikere og intellektuelle kommer hen for at vaske ansvaret bort.

Krigene må ikke diskuteres. En postuleret omsorg for soldater og pårørende gør at den tanke end ikke må tænkes; at soldaterne dræbte og døde derude af andre grunde end de officielle. Alene denne berøringsangst peger på at det var løgn. Løgn skal beskyttes, det skal sandhed ikke.

FredsVagten gør dog opmærksom på at vi hverken juridisk eller politisk kan eller vil ta ansvaret fra de soldater der således ønsker at ’aflevere’ deres medaljer.

Men vi tilbyder en bedre ære til de der gør det, som vi hele foråret har set Høgni og Brian gøre det; de to ekssoldater der rankede ryggen og indså falskheden.

Vi finder at Staten med flagdagens hyldest endnu engang skamrider de soldater der døde eller blev lemlæstede i sind og krop i de falske terrorkrige.

Således har det siden 2010 osse været et spørgsmål hvorvidt FredsVagten vil respektere når der dekreteres 1 (eller 2?) minutters stilhed til minde om de døde soldater.

Praksis de 3 år har været at det er ikke vores sag. Vi er forvist og ergo ikke en del af det ’sørgende’ arrangement. Så vi synger vore fredssange over vandet.

Vi er dog klar over at vi herved træder nogle ærligt sørgende pårørende over tæerne. Men disse kunne måske bruge oplevelsen til at overveje om krigsherrerne nu osse er de rette til at dekretere sørgestund over de unge mennesker de på falske postulater og propaganda sendte ud og dø.

Som nævnt i pressemeddelelse af 22. juli finder FredsVagten ikke at terrorkrigs-projektet er ophørt fordi vi trækker kamptropperne hjem fra Afghanistan.

Samme i pdf

Vi pointerer at løgnene og hykleriet er IKKE trukket hjem.
FredsVagtens hjemmeside

FredsVagten på facebook


Netavisen 2. september 2013