Postkort

Læserindlæg af Poul Andersen

Dansk sommer. Moderate temperaturer. Dog at foretrække frem for de enorme varmegrader, der hærger i det sydlige Europa. Hvor kapitalismens rovdrift giver 48 varmegrader. Herhjemme har vi 18-19 grader og ind imellem kraftige byger. Så må man søge ly indendørs indtil de driver væk. Måske tænde for fjerneren og få et kig på, hvordan Vingegård klarer sig sig mod Pogacar.

Ikke fordi jeg ellers er sportsfreak hvad angår Tour de france. Eller for den sags skyld al mulig anden sport. Dog hellere se TV2 , hvor cykelryttere med machochistisk stålsathed aser op ad bjergsider, end DR, hvor Kim Bildsøe Lassen toner frem.

Her er han sammen med 2 såkaldte militæreksperter. De står foran et kortbord over Ukraine og rykker papfigurer frem og tilbage og kommenterer, med klinisk sprogbrug, fronternes frem- og tilbagegang i Ukraine. Bildsøe Lassen iklædt skjorte og slips, og de 2 militæreksperter har camouflage tøj på.

Som om krigen er et fucking brætspil. Krig er død og ødelæggelse. Lemlæstelser, afrevne lemmer, brændende lig og smadrede hjem. Det er en rovgrisk stedfortræderkrig, hvor aktørerne er NATO (anført af USA), EU, Rusland og Kina. En krig om hvem der skal have retten til at udnytte Ukraines geografiske placering for at slavebinde landets befolkning og profitere af landets naturressourcer.

Alle gode kræfter bør samles for at stoppe vanviddet. Giv krigen en knytnæve!

Fortsat god sommer.

 

Send et læserindlæg til KPnet: Skriv til redaktion@kpnet.dk
Se andre læserindlæg
Synspunkterne i læserindlæg deles ikke nødvendigvis af KPnet


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne