Støt APK – Støt vores udgivelser, medier og bogbutikker!

Der er brug for modstand og organisering, brug for medier der fortæller sandheden i en imperialistisk verden spækket med propagandaløgne. Løgne om krigens nødvendighed og løgne om, at samfundet kun kan fungere med kapitalisme. Sandheden er den modsatte – kapitalismen skaber kriser på alle felter – i økonomien, i klimaet, miljøet, menneskeligt.
Sommerens økonomiske indsamling løber fra d. 12. juni til d. 25. juni

Situationen i dag er præget af store politiske skred og kriser. Truende krig om omfordeling af verden mellem stormagterne, en imperialistisk politik i vores eget land, der præger alt, med en økonomi der styres af krigshensyn på alle felter. Politikerne gør os klart, at vi i fremtiden ikke skal kunne forvente noget som helst, for hele det civile liv, med uddannelser, social sikring, sundhed osv kan til enhver tid sættes til side for de store virksomheders overlevelse og milliardstøtte til voldsapparatet.

Vi bliver blæst bagover, men der er også modstand. En helt nødvendig modstand, hvis vi skal vinde en fremtid, der er anderledes end den krigspolitikerne har udtænkt for os – som den billigst mulige arbejdskraft, som soldater og krigsofre.

APK er et revolutionært kommunistisk parti, der har et socialistisk Danmark med arbejderklassen ved magten som sit mål. Det forsvarer arbejdernes selvstændige klasseinteresser, samtidig med at det forsvarer det store flertals interesser i den daglige forsvarskamp mod monopolkapitalen og dens stat.

APK deltager i den daglige klassekamp og vores medier behandler den, oplyser, analyserer situationen og klassemodsætningerne og er åben for debat.
APK udgiver den daglige netavis  Kommunistisk Politik og det politisk teoretiske magasin Enhed og Kamp. Vi udgiver bøger og pjecer og driver Oktober Bogbutikkerne i København, Odense og Aarhus med bogsalg og som centre for politisk aktivitet.

Alt dette sker med frivillig arbejdskraft og uden nogen form for statsstøtte. Derfor appellerer vi til jer, læserne af vores medier og venner af APK til at støtte økonomisk, til at skrive indlæg, bruge vores medier og tippe jeres venner om deres eksistens.

Alle økonomiske bidrag er yderst velkomne – store som små, engangsbeløb som faste støttebeløb.

Forårets indsamling er koncentreret til 2 uger. Den løber fra d. 12. juni til d. 25. juni.

Mobilepay 89496 (skriv støtte)
Over bank til
1551-16634271 (skriv støtte)

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne