Blood on your hands – dødens købmænd ud af Danmark!

Våbenlobbyen og repræsentanter for regeringen og dansk militær har i denne uge afholdt fælles arrangementer til fremme af våbenindustrien i Danmark. De blev mødt af aktioner og protester. Industriens Hus blev markeret med aftryk fra blodige hænder, der blev delt flyers ud og diskuteret med de forbipasserende over 2 dage. Se billederne


TID TIL FRED – Aktiv mod krig skrev:
Endnu gang afholdes der årsmøde for våbenindustrien i Industriens Hus, her holder våbenindustriens lobbyorganisation DDAC til på øverste etage.
Våbenindustrien har de største aktiestigninger af alle andre markeder, siden 2. Verdenskrig. Det er ikke en hemmelighed at krig er en god forretning for den danske våbenindustri.
Politikerne fortæller os, at der ikke er penge nok til et anstændigt socialt netværk og velfærdssamfundet er beskåret til ukendelighed, skønt der er rigeligt med penge til krig, og rigeligt profit til de rige.
Det er vigtigt, at alle borgere i samfundet forholder sig til denne udvikling.
Krig slår mennesker ihjel, ødelægger hele samfund og de miljømæssige konsekvenser er fatale. Militæret i sig selv på verdensplan, med baser og militærøvelser, er også et kæmpe meningsløst miljø-svineri der bør stoppes, hellere i dag end i morgen.

Læs også

Et land på krigsfod – våbenproduktionen boostes i Danmark


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne