Tid til Fred: Ingen amerikanske soldater på dansk jord!

“Tid til Fred – Aktiv mod krig” var hurtigt på gaden i København efter Mette Frederiksens udmelding om at lægge landet åbent for USA’s tropper og materiel. En enormt farlig situation, der giver USA frit spil til at bruge Danmark efter forgodtbefindende i en militær konfrontation med Rusland. Også i Aarhus vil der blive protesteret. Det sker bl.a. med en demonstration lørdag d. 19. februar. Det er enormt vigtigt, at antikrigsbevægelsen er aktiv nu. Aftalen med USA må trækkes tilbage! Læs Tid til Freds løbeseddel nedenfor.

Tid til Fred – Aktiv mod krig delte lørdag løbesedler ud på Kultorvet og diskuterede regeringens farlige skridt med de forbipasserende

INGEN AMERIKANSKE SOLDATER PÅ DANSK JORD!

Regeringen forhandler med USA om adgang til at operere militært fra dansk jord.

Allerede omdannelsen af Skrydstrup Flyvestation til en fælles NATO-base for flåden af F-35 kampfly i Nordeuropa er et skridt i denne retning. At give grønt lys for at amerikanske soldater kan operere fra dansk jord og opbevare deres materiel her er endnu en dybt alvorlig optrapning.

Det vil forstærke faren for at Danmark bliver krigsskueplads i en kommende krig.

Midt i en højspændt krisesituation mellem USA/NATO og Rusland om Ukraine, laver regeringen denne provokation. Danmarks totale underlæggelse under USA bliver stadigt tydeligere. Dette er dybt alarmerende og farligt.

Vi kan ikke stole på de påståede fredelige hensigter eller lovning om at atomvåben holdes ude. Dertil kender vi historien for godt. Tænk blot på atomflyene på Grønland. At de bar atombomber blev kun afsløret fordi et af flyene havarerede. Og atomsprænghoveder kan hurtigt indføres fra lagre i Tyskland.

Regeringen må øjeblikkeligt afbryde forhandlingerne om adgang for amerikansk militær i Danmark!

Se Tid til Freds hjemmeside her

Tid til Fred på facebook


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne