Julian Assange tilbringer sin tredje jul i fængsel – for at afsløre USA’s krigsforbrydelser

Julian Assange vil tilbringe julen i Belmarsh Prison i Storbritannien.
Han er ikke dømt for nogen forbrydelse, eller overhovedet anklaget for en forbrydelse i Storbritannien. Han er i fængsel fordi USA’s justitsministerium under Bidens regering fortsætter Trump administrationens krav om udlevering af Julian Assange til USA, hvor han står overfor en dom på 175 års fængsel for at have afsløret krigsforbrydelser begået af USA.

Juledag fredag d. 24. december, fra kl 12, vil der blive våget over Assange, på gaden overfor MSNBC med kravet om at anklagerne mod Assange bliver frafaldt og at han løslades fra fængslet. Arrangørerne skriver: MSNBC er valgt fordi deres anti-Assange propaganda har været meget entydig og konstant.

Se Video, hvor Glenn Greenwald gennemhuller de åbenlyse løgne om Assange’s sag, der udspredes af bl.a. MSNBC

Wiki-leaks og Julian Assange gav offentligheden dokumentation for USA’s krigsforbrydelser. Bl.a. materiale lækket af Chelsea Manning. Læs mere om dette og se den lækkede video WikiLeaks: Collateral Murder (Iraq, 2007), hvor amerikanske soldater nedskyder civile irakere fra en Apache helikopter

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne