Fagligt møde og flot demonstration foran Rigshospitalet i dag

Kampen for ligeløn og et ordentligt sundhedsvæsen fortsætter. Tidligere har der været arbejdsnedlæggelser og markeringer i Aarhus, Horsens og Roskilde. I dag kom så Aalborg og København til. Mød op igen TIRSDAG OG ONSDAG ved Rigshospitalets kl. 07:45 til 08:45

Foran Rigshospitalet viste flere hundrede sygeplejersker deres vrede over regeringsindgrebet. Flot så det ud, da der blev dannet en kæde langs den lange indkørsel ned til hovedindgangen. Patienter, der dukkede frem fra altanerne for at vise deres solidaritet, blev mødt med bragende klapsalver. En stilladsvogn, der dyttende kom kørende ind, fik ligeledes en begejstret modtagelse.

I morgen tirsdag og på onsdag fortsætter de faglige møder foran Rigshospitalet. Stærkt gået!

Vis solidariet: MØD OP TIRSDAG OG ONSDAG ved Rigshospitalets hovedindgang kl. 07:45 til 08:45

Rigshospitalet 6. september 2021.

Se også videoer fra dagens aktion:

rigshospitalet Video_1

rigshospitalet Video_2


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne