OK21: Solidariteten er det vigtigste våben i arbejdskampen

ArbejderPartiet Kommunisterne inviterer til et tværfagligt onlinemøde, hvor et hovedpunkt vil være udviklingen af solidaritet. Ikke mindst med de grupper der stemmer nej ved OK21. Kun meget få har udtrykt begejstring for OK resultat. Vi mangler endnu en del resultater, bl.a. fra FOA og ikke mindst SOSU gruppen. Vi opfordrer alle til at stemme NEJ.

Mødet foregår online torsdag den 8. april kl. 17-18.30. Se mere på facebook begivenheden her: Kampen for flere hænder og mere i løn fortsætter

Hvordan skaber vi fremgang i kampen på tværs for flere hænder, mere anerkendelse, bedre arbejdsvilkår og mere i løn. Det er kun til arbejdsgivernes fordel når de enkelte faggrupper – private eller offentlige faste eller løst ansatte – ikke står sammen.

Står det til dansk industri og erhvervsliv kommer de næste mange år  til at stå på nedskæringer og dårlige overenskomster igen igen. Der er på den anden side en stærk opbakning til kravet om bedre løn og arbejdsforhold, og ikke mindst en voksende opmærksomhed på nedslidning og et arbejdspres, der svigter både børnefamilierne og de ældre på arbejdsmarkedet.

Det nytter ikke at holde kortene tæt ind til kroppen og tro, man kan vinde de kampe i hemmelighed, som nogle grupper af sundhedsansatte har kastet sig ud i. Man bliver nødt til at række ud til andre og forklare, hvad man mener, der er de vigtigste problemer.

Utilfredshed og vrede skal frem, så alle kan forstå det. I stedet har der været en pinlig tavshed, kun ganske få fagforeningen har været ude og har anbefalet et nej til forligene. Selvom der internt har været stor modstand er mindretallet blevet trynet til tavshed.

Alle private som offentligt ansatte er velkommen.

Arr. APK og Foreningen Oktober.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne