CIPOMLs tidsskrift Unity and Struggle kan nu læses på Enhed og Kamps hjemmeside

På hjemmesiden EnhedogKamp.dk kan du nu finde den seneste engelske version af tidsskriftet Unity & Struggle, der udgives af Den Internationale Konference af Marxistisk-leninistiske Partier og Organisationer. Tidsskriftet indeholder indlæg fra hele verden fra Mexico til Tunesien, med analyser fra klassekampe og kapitalismens krise til fejring af 200- året for Friedrich Engels. Det er en kæmpe international gevinst for Enhed og Kamps hjemmeside, at kunne præsentere dette enestående tidsskrift med tekster fra klassekampen verden over.

Nu er der en ekstra god grund til at besøge vores nye hjemmeside for magasinet Enhed og Kamp. Ud over at give en samlet og nem adgang til de danske artikler vi har udgivet, så kan man finde en samling af de seneste års udgivelse af Unity & Struggle på engelsk som pdf.

Unity & Struggle er et enestående internationalt tidsskrift med bidrag fra hele verden. Dette er artikler skrevet af vores kammerater der står midt i klassekampen, det giver en hel unik mulighed for at stifte bekendtskab med verdens revolutionære stemmer. For at sikre at artiklerne får så stor udbredelse som muligt bliver der lagt et kæmpe arbejde i at oversætte til engelsk, spansk og tyrkisk. Vi oversætter så meget som muligt videre til dansk og udgiver artiklerne som en del af Enhed og Kamp. Vi håber at du vil være med til at læse, støtte og hjælpe med at dele artikler videre.

I det nyeste nummer af Unity & Struggle finder man både aktuelle vurderinger af situationen i Bolivia, efter at kupmagerne blev væltet af pinden ved valget i efteråret. Der er en kritik af maoisterne efter folkerevolutionen sejrede i 1949. Kammerater fra den Dominikanske Republik fortæller om deres historie. Der er en analyser af hvordan coronapandamien har skærpet klassekampen rundt omkring i verden. Der er en bedømmelse af den politiske situation i Mexico. Og meget meget mere.

Og så er der ikke mindst en række artikler, der på hver deres måde fremhæver det store og uvurderlige arbejde for arbejderklassen og den kommunistiske bevægelse som Friedrich Engels nåede at bidrage med. Både som teoretiker og som organisator og propagandist.

Find Unity & Struggle på hjemmesiden www.enhedogkamp.dk under menupunktet CIPOML

CIPOMLs tidsskrift Unity and Struggle nr. 41 er udkommet

Nogle af dette nummers artikler findes oversat til dansk i de seneste numre af Enhed og Kamp:

Enhed og Kamp 4,2020:

Ære og respekt til kammerat Raul Marco
Hilsen fra Cipoml

Deres ”demokrati” og vores
Af Bolivia Revolutionære Kommunistiske Parti, PCR

Styrkelse af Den Europæiske Union på ryggen af arbejderklassen
Af Dorte Grenaa, Arbejderpartiet Kommunisterne, APK

Enhed og Kamp 3,2020:

Covid 19 og arbejderklassen
Af C.N. Subramaniam, Revolutionary Democracy, Indien

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne