Masseprotester i USA – hør førstehånds beretning live

Kom til møde i Oktober Bogbutik og få en førstehånds beretning fra Black Lives Matter-protesterne og kampen i USA lige nu. Talsperson fra American Party of Labour og redaktøren af netavisen Red Phoenix vil deltage på storskærm over Skype.
Oktober Bogbutik i København den 24. juni kl 19.

Vi har set de store masseprotester i USA som sker på baggrund af politiets mord på den sorte amerikaner George Floyd. Vi har hørt om den enorme mobilisering og demonstrationer, om nedlagte politistyrker i Minneapolis og politifrizoner i Seattle.

På dette møde får vi chancen for at få en førstehånds beretning fra amerikanske kommunister fra American Party of Labour. En kontakt der er blevet mulig pga af deres og APKs fælles medlemskab af den internationale kæmpende bevægelse, CIPOML.

Til mødet har APK København inviteret talspersonen fra American Party of Labour og redaktøren for deres avis Red Phoenix til at fortælle om kampen lige nu, deres erfaringer med organisering og kommunisternes krav og analyse.

Mødet foregår i København på onsdag den 24. juni kl 19 i Oktober Bogbutik Vesterfælledvej 1, 1750 København V.

American Party of Labour og deres avis Red Phoenix spiller en vigtig rolle i kampen i USA lige nu, både i forhold til at bringe vidnesbyrd om kampen og som aktive i protesterne og deres organisering. Derfor er vi rigtig glade for at Doug og Alfonzo har sagt ja til at fortælle om kampen og svare på vores spørgsmål, fortæller Anna fra APK København.

Se også Udbrud af social protest i hjertet af det kapitalistiske imperialistiske system,udtalelse fra Den Internationale konference af marxistisk-leninistiske partier og organisationer, CIPOML

På mødet vil deltagerne kunne se og høre de amerikanske kammerater på en storskærm.

Kammeraterne deltager via en skype forbindelse, og vi er glade for at kunne udnytte denne mulighed for at styrke den internationale solidaritet og knytte bånd med kæmpende i andre dele af verden. Bemærk at mødet foregår på engelsk, og at de amerikanske kammerater deltager via en skype-forbindelse så vi vil se dem på en storskærm, forklarer Anna og slutter:

– Vi glæder os meget og håber mange af jer har mulighed for at deltage. Vi sørger for god udluftning, afstand og håndsprit.

Læs om eventen her

The Red Phoenix


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater