Støt 1. maj fonden i dag, eller hver måned!

Hver dag er en kampdag og i dag er Arbejdernes Internationale Kampdag. Der er brug for kamp, og det virker at kæmpe!

I december 2019 lancerede APK 1. maj fonden og sagde om 1. maj og arrangementerne:
… de er vigtige som en samlende faktor for brede dele af den kæmpende bevægelse fra fagligt aktive til de sociale bevægelser. Ingen andre steder kommer alle disse til orde, som de gør på APKs 1. maj.

I år samler arrangementet krav og stemmer fra bevægelser og parti og løfter perspektivet om socialisme i et video arrangement.
Det er Digital 1.maj 2020: Fælles kamp mod kapitalen

Næste år mødes vi igen på græstæpperne og i forsamlingslokaler landet over. Ind i mellem i år og næste år lytter vi til socialismen, både når den gror som græsset, og når den har det mest rungende ekko verden har hørt.

1. maj Fonden er oprettet for at sikre at arrangementer på dagen kan holdes, for at understøtte den fælles kamps udtryk 1. maj, og for at markere et fælles mål.

Den skal hjælpe til at dække scene-udgifter, til lydudstyr, til alt det som kaffe- og øl-salg ikke kan dække i regnvejrs-år og i klassekamps-stormvejr.

Derfor opfordrer vi jer alle til at give et fast bidrag, et der passer dig, hver af årets 12 måneder.

Intet beløb er for småt – intet beløb er for stort – og også engangsbidrag til fonden er lige så velkomne som solen er til 1. maj.

Se flyeren fra oprettelsen af fonden – med kontonummer mm

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne