STØT NU! Bak op om KPnet!

Har du, læser, tænkt at du vil give en anerkendelse og opbakning til KPnet? Så gør det nu – ethvert beløb modtages med glæde. KPnet bringer befolkningens situation og krav frem – også i en corona-tid. Som en af læserne for nylig skrev: KPnet afslører sandheder – og altid ud fra arbejderklassens interesse.
Støt netavisen – og vær med 1. maj her på KPnet!

Tak for alle de flotte bidrag, vi indtil nu har modtaget! Økonomisk, såvel som læserindlæg

Det er netavisens mål at give dynamit til den fælles kamp mod kapitalen.

I denne svære tid, hvor vi ser tusindvis af fyringer, folk der knokler i et udsultet sundhedssystem, et erhvervsliv der redder sig med hjælp fra hele statsapparatet må KPnet kunne samle kravene og dække situationen med beretninger fra hele landet.

Vi takker derfor for jeres deltagelse i debatterne, jeres delinger og de andre måder hvor I aktivt støtter.

KPnet har fået mange nye læsere, og flere lokale skribenter og læserindlæg er kommet til. Der er brug for endnu mere af det! Hjælp os med at fortsætte udviklingen af KPnet – deltag i debatten – og støt økonomisk!

Oktobers konto:
1551 – 166 34 271

Mobilpay: 89496

Skriv besked: kpnet

FØLG 1. MAJ DIGITAL
1. maj fra kl 9 her på kpnet

Fælles kamp mod kapitalen

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne