70.000 kr. til den kommunistiske presse! Appel til KPnets læsere

KPnet videregiver viden og nyheder fra arbejdskampe, sociale kampe, fra antikrigsbevægelsen og meget mere. Vi følger den politiske udvikling, formidler erfaring og understøtter en samling i klassekampen og kampen for et andet samfund. Vi har kun egne midler at bygge på – her er ingen medie- og partistøtte fra staten eller sponsorater fra Mærsk eller EU. APK’s medier bygger på frivilligt arbejde og på jeres bidrag, og gennem oktober og november er det vores mål at indsamle 70.000 kr til den kommunistiske presse gennem fælles indsats.

KPnet og KPnetavisen på facebook bringer viden og skaber debat – om de daglige kampe, og om den grundlægende ændring af samfundet der er nødvendig. Det er revolutionære medier, der betragter verden ud fra arbejderklassens synsvinkel.

Alle læsere har fri adgang til alle artikler på KPnet – og sådan vil det blive ved at være.

Derfor opfordrer vi alle vores læsere og brugere til at støtte arbejdet økonomisk – en gratis “avis” er ikke gratis, der er daglige udgifter, og udvikling, forbedringer af hjemmesider og udstyr koster.

Hvis du synes der er brug for KPnet, opfordrer vi dig til at bidrage. Hjælp os med at sikre udgivelsen af den kommunistiske presse!

Alle støttebeløb er yderst velkomne!

Betal på mobilpay 89496
eller på konto: 1551-16634271

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne