Fortsat nej til monopolernes EU – Danmark skal ud!

Af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne


Hvert femte år gennemføres der valg til EU-parlamentet i medlemslandene. I Danmark er det fastsat til søndag den 26. maj 2019. Om Lars Løkke og Co. vil kæde dette valg sammen med det folketingsvalg, der skal afholdes senest den 17. juni 2019, er endnu uklart. Men valgkampen op til dem begge er i fuld gang.

Alle de danske pro-EU-medier (og det er stort set allesammen) er fulde af historier om den ’katastrofale Brexit’ – ikke mindst med henblik på at begrave kravet om en ny afstemning om det danske medlemskab. Men Danmark vil være bedst tjent med at stå udenfor EU, og kravet om en ny dansk folkeafstemning har både solide rødder og et solidt tag i befolkningen.

Ingen af de nuværende folketingspartier er afgjorte EU-modstandere. Efter Enhedslisten åbent er slået ind på kurs for at ‘ændre EU indefra’ er en konsekvent modstand slet ikke repræsenteret ved folketingsvalget Den rejses i dag ved EU-valget alene af Folkebevægelsen mod EU

Ingen har haft mulighed for at stemme om medlemskabet siden 1972 – hvor løgnagtige tilhængerpolitikere erklærede, at EU ‘aldrig ville blive en politisk union’. I dag er unionen der. Og den udbygges i hurtigt tempo og på alle områder.

Mere end nogensinde er der brug for en stærk og konsekvent EU-modstand, som vil løsrive Danmark fra den stadig mere altomfattende union. Som på alle områder vil forsvare dansk suverænitet og selvstændighed – det vil sige danskernes ret til at forme vores land og dets fremtid.

Ved EU-parlamentsvalget er det muligt at stemme på en reel modstanderliste – Folkebevægelsen mod EU og understrege kravet om dansk udtræden af monopolernes EU. Derfor anbefaler APK et kryds ved liste N.

Styrk modstanden – Danmark ud af EU!

Læs også

Nej til EU – de europæiske monopolers union
UDTALELSE FRA DE EUROPÆISKE PARTIER OG ORGANISATIONER I CIPOML

EU-modstanden er en del af APK’s enhedsplatform for fælles kamp:
Slut med arbejdsgiverpolitik – de rige skal betale!

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater