Flexjob nu! – Men kampen fortsætter

I dag blev det afgjort at den fremtrædende talsmand for de sociale bevægelser, Kim Madsen, endeligt langt om længe kunne visiteres til et flexjob. På trods af invaliderende sygdom har Kim i årevis kæmpet, ikke blot sin egen sag, men for at alle reformramte og sygdomsramtes uværdige situation skulle frem i lyset.
Kim Madsen havde selv forudsagt at han nu  snart ville få et flexjob i håb om at lukke munden på ham i den sociale bevægelse – og samtidig konstateret at kampen fortsætter.

Af Poul Andersen

Kim fik overrakt en gylden megafon samt diplom som tak for hans indsats

Modig og frygtløs har han gået i clinch med professionelle karrierepolitikere, såvel som manipulerende mediepinger. Til tider med et sprogbrug, hvor en spade blev kaldt en spade, og røvhuller blev kaldt røvhuller. Et sprogbrug der har har vakt forargelse på parnasset, men også har været en af årsagerne til at der er kommet hul igennem til medierne. Ingen tvivl om at Kim er blevet udskammet og hetzet, men har vist mental styrke ved at stå det igennem oveni sin sygdom.

Inden Kim gik ind på jobcentret i Sydhavnen havde en skare af reformramte, syge og andre støtter samlet sig udenfor, afventende om Kim Madsen blev anerkendt som flexjob- egnet. Med sang, musik og taler blev der vist solidaritet. Og stor var jublen da han endelig kom og fortalte at han, langt om længe var visiteret til flex job!

Stort tillykke til Kim og de sociale bevægelser for at have bragt ulovligheder, dårlig sagsbehandling og umenneskelig lovgivning frem i lyset. Kampen fortsætter!


Læs også fra KPnetBlogs

Når lammet føres til mediernes slagtebænk – men så viser sig at være en løve – Af Carsten Larsen


Det
te er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK


Udgives af 
APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

KPnet 28. november 2018

Når lammet føres til mediernes slagtebænk – men så viser sig at være en løve – Af Carsten Larsen


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne