Succesrig indsamling til KPnet – og masser af kammeratlig hygge

En god portion fattigrøve havde fredag aften sat hinanden i stævne i nærvær af røde bøger og tidsskrifter med to klare formål for øje: Hyggeligt samvær og økonomisk støtte til den revolutionære presse Kommunistisk Politik – Enhed & Kamp og KPnet!

Efter middagen blev det quiz-tid: Der grines og bandes over de spidsfindige spørgsmål

Oktober Bogbutik på Vester Fælledvej i København lagde rammer til arrangementet – som startede med en fællesspisning, hvilket fik den allerede gode stemning til at stige adskillige grader mere. Da kokkene havde fået deres velfortjente ros, spredte snakken sig. Harmen over den seneste tids eskalering af krigsfaren og de mange skandaler i finanssektoren trængte sig igennem. Det var rigtig rart at få belyst og bekræftet analyser og meninger blandt andre røde.

Entusiasmen og antallet af emner og problemer var ikke til at tage fejl af, så der bliver nok at tage fat på til den kommende Novemberkonference lørdag den 10. november.

Bølgerne gik højt, så det var med beklagelse, at en af bagmændene måtte afbryde den ivrige snak med en annoncering af en selvkomponeret quiz – lavet til lejligheden. De 20 meget spidsfindige politiske spørgsmål skabte absolut konkurrence med menuen😊 I tiltro til at I – kære læsere – senere vil få lejlighed til at stifte bekendtskab med quizzen, vil den ikke blive omtalt nærmere her.

Aftenens resultat blev på 2660 kr.

Trods den hyggelige stemning brød selskabet op, hvorefter bogbutikken blev tømt af en flok fattigrøve, der i den revolutionære ånd havde lænset sig for de sidste håndører, men med en bekræftelse af det politiske ståsted og en succesrig styrkelse af den revolutionære presse.

Flemming

STØTTE KAN SENDES TIL MOBILEPAY 89496

Læs også
Kære læser af KPnet: Støt den kommunistiske presse!

Arbejderklassens parti i går, i dag og i fremtiden: Novemberkonferencen 2018


Det
te er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK


Udgives af 
APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

KPnet 28. oktober 2018

 


Dette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES
– eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne