Kære læser af KPnet: Støt den kommunistiske presse!

Vi er nu i fuld gang med den økonomiske indsamling til støtte for den kommunistiske presse – både den daglige netavis og det trykte tidsskrift ENHED og KAMP. Vær med til at støtte og udvikle medier, der kæmper for arbejderklassen og en socialistisk fremtid. Alle beløb er vigtige – små som store – målet er at indsamle 55.000 kr. inden 1. december.

APK bringer daglige nyheder på KPnet. Ingen artikler er lukkede eller kræver betaling, vi ønsker de skal være tilgængelige for alle. Derfor er vi afhængige af frivillige bidrag fra vores læsere. Har du nytte af KPnets artikler opfordrer vi dig til at give et bidrag – meget gerne fast.

Brug mobilpay 89496 skriv: støtte
eller betal på Oktobers konto: 1551-16634271, skriv: støtte.

I disse efterårsmåneder går Arbejderpartiet Kommunisterne og vores medier  ud med postkort, som opfordrer til at give bidrag, vi har indsamlingslister med overalt, vi skriver til nye og gamle venner og vores kontakter blandt arbejdere, de sociale bevægelser osv.

Der bliver afholdt lotterier og indsamlingsmiddage.

Vi har en særlig appel til trofaste læsere og venner:
Begynd at sæt et beløb af hver måned. Evt. med en fast indstilling i din netbank.

En del bidrager allerede på denne måde – vi har bare brug for at flere gør det. Det er en ekstra stor hjælp til vores mediers overlevelse.

Det er også en hjælp til vores fælles fremtid – eller som det hedder i indsamlingspostkortene:

NUTIDEN

er social nedværdigelse, fravær af rettigheder, nedskæringer, bolignød, krigsoprustning, EU-tyranni. Trusler mod hele klodens eksistens.

FREMTIDEN
tilhører ikke de multinationale storkoncerner, for fremtiden er folkenes, det er socialisme til gavn for det store flertal.

Støt den daglige netavis KPnet,  der også giver krudt og argumenter for den socialistiske fremtid – Støt tidsskriftet Enhed og Kamp, der går i dybden med de store spørgsmål for den revolutionære kamp i verden i dag.

Vi modtager ingen midler fra Mærsk, EU, staten – vi findes fordi DU STØTTER OS.

Arbejderpartiet Kommunisterne appellerer til alle netavisens læsere!
Til aktive i de kæmpende bevægelser. Til partiets egen kreds af sympatisører og venner og naturligvis til partimedlemmerne.

Ethvert beløb er en hjælp!

Brug mobilpay 89496 skriv: støtte
eller betal på Oktobers konto: 1551-16634271, skriv: støtte


Det
te er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne


KPnet 5. oktober 2018

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne