Fredsløb – i bevægelse for fred – Lørdag d. 26. maj gennem København

Forberedelserne til Fredsløb 2018 er i fuld gang. Her er muligheden for at blive en del af et fredsevent for alle aldre, med kreative indslag og markeringer mod krigens kræfter. Man bevæger sig til fods, på cykel, rulleskøjter, skateboard, barnevogn… gennem København.

Fredsløb – en begivenhed for alle generationer

ORIENTERINGSLØB FOR FREDSELSKERE
26.maj kl. 12-18
Startsted Onkel Dannys Plads

Alle får udleveret et startkit med materialer til fredsruten. Der er frit slag for transportmiddel – vælg mellem gåben, cykler, cykelvogn, rulleskøjter, skateboard, løbehjul.
Efterfølgende bliver der ud fra dagens billeder og events skabt en udstilling: “I Bevægelse for Fred”.

Det er gratis at deltage.
Tilmelding ikke nødvendig, men hvis du/i vil have flere informationer eller sikre jer en startpakke, så mail til fredsloeb@tidtilfred.nu eller tilmeld via www.tidtilfred.nu

Tid til Fred skriver om programmet:

Wauw – så er vi nået til årets FREDSLØB ♥ ♥ ♥

KL. 12-13: Mød op på Onkel Dannys Plads på Vesterbro hvor du får kort, fredspas og gadgets til løbet.
Workshops; Få fixet dine hjul (SygKlister hjælper dig) Pynt dit “ride” (hvis ikke du har gjort det hjemmefra) og sminkebod

Kl. 13-16: Fredsløbet er igang. Du/i bestemmer selv hvilken vej I vil og hvor mange poster I vil besøge under løbet.

Kl. 16-18: Fredsplads – tilbage på Onkel Dannys Plads.
Vi hygger og hører live-musik, møder hinanden og alle der har været med til at fredsløbet. Eventet opdateres løbende med det detaljerede program for denne del.
Opdatering: Her spiller bl.a. Arne würgler.

Cat Eyed People har udstilling åbent hele dagen i deres container på pladsen “Love Peace Piece

Fredsløb er et initiativ taget af TID TIL FRED – aktiv mod krig, og for fjerde år i træk spreder vi på denne måde budskabet om fred i København.

Den virkelighed der udspiller sig lige nu både i Danmark og også i resten af verden, kræver at VI RYKKER PÅ GADEN, og viser at DER FINDES og AT VI VIL EN ANDEN VEJ.
Den voldsomme oprustning vi ser, er helt uden fornuft og giver intet godt til udvikling af vores samfund. Oprustningen sker på bekostning af velfærd, miljø og menneskeliv. Vi har brug for at al energi bliver fokuseret på løsninger der bringer os tættere på en fremtid hvor hele klodens befolkning kan leve i balance med naturen uden fattigdom, hungersnød og ikke mindst i fred.

Med fredsløb samler vi forskellige grupper, der på hver deres måde arbejder med aspekter af freden eller bagsiden af det modsatte ”krig”. Vi sætter fokus på alle vores forskellige budskaber – alt det der kan gøre bedre, og vi gør det på en positiv, kunstnerisk og dialogsskabende måde.

Vigtigt er at vi inviterer mennesker til at være med, mennesker der ikke normalt deltager i aktivistisk arbejde. Familier der kan være med i stedet for en tur på legepladsen.

I år vil vi forberede en del af fredsmanifestationer på posterne sådan at de automatisk bliver til et kunst-objekt vi kan bruge til den efterfølgende vandre-udstilling om årets løb.

Programmet opdateres løbende – læs mere på facebook 
Fredsløb 2018

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

KPnet  7. maj 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne