Giv den kæmpende bevægelse en stemme – Støt KPnet!

45.000 kr. til KPnet – Økonomisk indsamling fra 15. april til 1. juli

En kæmpende bevægelse har brug for et landsdækkende nyhedsmedie. Den skærpede klassekamp under OK18 viser det ekstra tydeligt. Et medie, der står på de kæmpendes side er af afgørende betydning. Et sted med løbende opdateringer om solidariteten rundt om i landet, om aktiviteter og demonstrationer, med analyser og hvor de krav og hovedparoler der er i centrum og peger fremad rejses. Et sådant medie er KPnet.

KPnet leverer dagligt nyheder fra hele verden. Skærer igennem falske nyhder og krigspropaganda og giver revolutionære og folkelige bevægelser og kampe en stemme.

KPnet er fri af bindinger til alle kommercielle interesser, så vel som til blå blok eller ‘rød’ blok. KPnet støtter progressive og revolutionære synspunkter, bevægelser og kampe med analyser, videregivelse af nyheder og lader disse bevægelser komme til orde på netavisen.

KPnet stilles frit og gratis til rådighed for alle, og har ingen reklameindtægter. Økonomisk støtte giver netavisen mulighed for at nå længere ud med nyheder og analyser, til gavn for en kæmpende og revolutionær bevægelse.

KPnet overlever udelukkende gennem vores læseres og skribenters bidrag. Rapporter, facts og billeder fra klassekampen er mere end velkomne og kan sendes redaktionen på mailadressen kompol@apk2000.dk

Følg KPnet på facebook og del meget gerne – så mange flere får mulighed for at blive læsere af KPnet.

På facebook bringes udover KPnets egne artikler hver dag links til vigtige artikler fra andre medier, rapporter fra klassekampen mm.

KPnet udgives af Arbejderpartiet Kommunisterne, APK.

APK udgiver også tidsskriftet ENHED OG KAMP – Kommunistisk Politik

KPnetTVOktober Radio og Forlaget Oktober

Alle beløb modtages med tak. Der er brug for det. Faste bidrag vil være en stor hjælp.

STØT KPNET – GIV DEN KÆMPENDE BEVÆGELSE EN STEMME!

Bankkonto
1551 – 166 34 271
eller
Oktober Forlag
Giro 1-663-4271

Eller via MobilePay 89496
MobilePay med QR kode

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

 KPnet 13. april 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne