Rødt og revolutionært sommertræf 2018: Ballast til kommende kampe

Årets røde sommertræf finder sted torsdag den  26. – søndag den 29. juli på Sydfyn med Arbejderpartiet Kommunisterne som arrangør. Det har et spændende program for revolutionære i alle aldersklasser.

Obs! -Træffet foregår tæt ved Fåborg med gode rutebilforbindelser – deltagerne bliver afhentet når de står af rutebilen, hvis de da ikke selv kører i bil.

Rødt og revolutionært sommertræf fokuserer på klassekampen i dag og på at give ballast til kommende kampe. Det strækker sig over små fire dage med tre overnatninger – på et smukt og rummeligt sted med få minutter til stranden og det sydfynske øhav. I rammer, der giver gode muligheder for at dyrke både politik og træffe nye kammerater og venner.

Sidste års sommertræf satte ikke mindst fokus på den sociale kamp og de sociale bevægelser, der kom til at sætte et stærkt præg på den folkelige modstand mod den nyliberale nedskæringspolitik.

Se reportagen

Rødt sommertræf 2017: Opbyg den folkelige modstand og den revolutionære bevægelse nedefra

Dette års sommertræf vil udstikke nogle pejlemærker i forhold til den politiske situation og hele arbejderklassens kamp efter OK18 på det offentlige område – på vej mod folketingsvalg, der skal afholdes senest den 19. juni 2019.

Hvilke fremadrettede erfaringer for fremtiden kan der drages af OK2018? Hvordan imødegås de fortsatte angreb på hele arbejderklassens situation og den fortsatte undergravning af resterne af ‘velfærdssamfundet’? Hvordan forbindes de privat og offentligt ansattes kamp – og hvordan bliver den sociale kamp en integreret del?

Sommerlejren afholdes i Karl Marx-året – i 200-året for hans fødsel den 5. maj 1819. Det vil sætte sit præg på den som et af dens temaer.

Den vil også behandle kampen mod krigene og dansk krigsdeltagelse – og mod det danske medlemskab af EU og NATO.

Alle interesserede kan deltage. Et mere detaljeret program med oplægsholderne vil snarest blive offentliggjort.

Nærmere oplysninger på facebook
Rødt og Revolutionært Sommertræf
(Opdateres løbende)

Tilmelding Tlf.: 50559930
info@oktobernet.dk

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

KPnet 14. marts 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater