NATO-topmøde: Fredsmissil landede på gågaden i Århus

Det gav en vis opmærksomhed da et fredsmissil landede på gågaden i Århus, mens krigens politikere mødtes til NATO-topmøde i Bruxelles.

Missil_2
Krigspropagandaen undlader ikke at forsøge at dreje enhver voldshændelse i egen interesse. Bombeattentatet i Manchester blev i dagens løb grebet at NATO-politikerne som begrundelse for endnu mere krig og oprustning og som argument for NATO-indgriben i krigen i Syrien. At denne fordrejning var bombet ud gennem medierne i dagens løb mærkede man tydeligt på diskussionerne. Men krigene i Irak og Syrien har jo netop skabt betingelserne for terrorgrupperne – en vigtig debat på gågaden i Århus i dag.

18698655_1901336683487477_1216850067_o

Missil_3
Missil_stop natos oprustning
Se begivenhed
Fredsbombe rammer Immervad – NEJ til NATO-oprustning
Århus mod Krig og Terror

Fotos Århus om Krig og Terror og nsnbc

 

KPnet 24. maj 2017