Kommunistisk Politik 5,2017 er udkommet – Læs det her!

Forside2017-05
Temaet i dette nummer af Kommunistisk Politik hedder Danmark ud af NATO og EU. Kampen mod de vanvittige krigsforberedelser presser sig på – og det samme gør kampen for at komme ud af monopolernes EU, hvor valget af Macron som ny fransk præsident sætter fuld fart på den tysk-franske alliances plan for Europas Forenede Stater.

Partier og organisationer i CIPOML sætter kampen mod NATO og EU på dagsordenen, og bladet bringer bl.a. mobiliseringsappellen fra de europæiske marxistisk-leninistiske partier op til NATO topmødet 24.-25. maj. Både Fredsløbet i København og optoget mod NATO-oprustningen er vigtige manifestationer.

1. maj var arbejderklassens kamp mod OK2017 og den sociale bevægelses kamp mod nedskæringsreformerne flot repræsenteret på APK’s arrangementer. I bladet kan man nærstudere flere af de vigtige taler, der peger frem mod opbygningen af en kæmpende folkelig alliance.

Og meget mere godt læsestof….

Læs bladet i pdf her

 

 

 

KPnet 19. maj 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne