Tag på Rødt og Revolutionært Sommertræf sidst i juli – og få noget med hjem!

Hvis du vil gennemskue virvaret af politiske begivenheder, angreb og ‘fake news’ og ønsker du at finde vej til at forandre og kæmpe sammen med andre for et bedre samfund – så er Rødt og Revolutionært Sommertræf 2017 med APK det helt rigtige sted!

Torsdag den 27. juli fra kl. 12 – søndag den 30. juli kl. 12
Ved Fåborg, Syd-Fyn

Sommertræf 2017

Det bliver en intens halv uge med oplæg, diskussion, og godt og inspirerende samvær – med nye og gamle kammerater. Med garanti for at få noget med hjem, der kan bruges hvor der leves og kæmpes.

Det bliver store og brandvarme emner der tages op:
Hvordan organiseres en kamp der rammer plet i hjertet af dagens nyliberale økonomiske angreb og krigspolitik –  og samler til et opgør med kapitalismen?

På programmet er bl.a.

Fornyet faglig kamp og nye sociale bevægelser

En opposition er ved at vokse frem i fagbevægelsen, udtrykt med et Nej til OK2017 og 42-timers arbejdsuge, der alligevel bliver trukket ned over hovedet.  ‘Klasseforræder’ blev Lizette Risgård kaldt 1. maj.  Et opgør mod fagtoppen og de bindende regler er i gang.
Arbejdstiden skal ned og ikke op. Pensionsalderen skal ned og ikke op.

De nyliberale reformer har ramt hårdt og dybt.  Arbejdsløse forhånes, kontanthjælpsloftet er en systematisk fattigdomspolitik. Fagtoppen har ikke bekæmpet udstødningen eller sikret velfærd.

Nu er en bevægelse af reformramte vokset frem over hele landet – med aktioner, praktisk hjælp og solidarisk kamp. Næstehjælperne er en del af denne bevægelse, og har samler 17.000 mennesker landet over til praktisk hjælp og kamp for at rulle reformerne tilbage

Oplæg om kampen efter OK2017

Oplæg ved Gert Madsen om kampen for velfærd

Oplæg ved Line Lazarus om de angreb fra stat og medier man udsættes for, når man er på kontanthjælp – og ikke mindst når man protesterer

Oplæg ved Næstehjælperne

Efter Brexit: Hvordan kommer Danmark ud?

EU er et redskab for monopolerne og for gennemførelse af asociale reformer. Med Brexit er en dansk udmeldelse blevet en meget konkret mulighed. Det er vigtigere end nogensinde at gennemskue de utopiske idéer om at reformere og forvandle EU til en social og demokratisk union. Vejen for arbejderne og flertallet i Danmark og de andre medlemslande hedder ud …

Oplæg ved repræsentant fra Folkebevægelsen mod EU.

Krigstrusler og oprustning– Stop NATO-bevægelse nødvendig!

Danmark har været et krigsførende land siden 2001. NATO opruster, danske politikere følger trop og er parat til endnu flere krige. Hvordan skaber vi en bevægelse for at stoppe krigene og afvise krigsplanerne og en mobilisering i befolkningen mod NATO’s oprustning.

Oplæg ved Gerd Berlev fra Tid til fred – Aktiv mod krig

Revolution og Socialisme i Danmark

2017 er 100-året for den Socialistiske Oktoberrevolution. Kapitalismen og imperialismen hersker i verden, og skaber samfund i krise, fattigdom, ødelæggelse af klimaet, krig og stadig større klasseskel. Skal der ændres grundlæggende på dette er et socialistisk samfundssystem nødvendigt, og at skabe dette kræver en revolution, dvs et egentligt opgør med kapitalistklassen og dens stat.

Oplæg ved Dorte Grenå, forkvinde for APK

Revolutionære brændpunkter i verden

Mainstream medierne fortæller ikke meget om klassekampen, trods det at store slag foregår på alle kontinenter i form af massestrejker, demonstrationer, oprørsbevægelser mm.

Oplæg ved Karsten Jonassen, Kristian Dalgård og Klaus Riis

Den kommunistiske bevægelse i dag

Fra det revolutionære DKP til APK går en rød tråd af fastholdelse af revolutionære principper og kampen for dem. Hør om APKs historie med tråde tilbage til DKP, slumstormerbevægelsen og DKP/ML.

Oplæg ved Klaus Riis

Festaften lørdag med underholdning og musik

Træffet ligger tæt ved Fåborg på Sydfyn i meget naturskønne omgivelser, og der bliver både plads til oplæg, debatter og hyggeligt samvær.

Praktiske oplysninger

Fra torsdag kl. 12-14: Indskrivning
Kl. 14: Velkomst.
Hjemrejse søndag formiddag

Pris 995,- kr. for 3 overnatninger og mad
Mulighed for rabat for studerende og fattigrøve

Sæt allerede nu X i din kalender – og tag gerne hele familien med. Børn er velkomne – til stærkt reduceret pris.

Tilmelding:

Oktober Bogbutik København
Vesterfælledvej 1B
1750 København V
Tlf: 50 55 99 30

info@oktobernet.dk

Rødt og Revolutionært Sommertræf på facebook

Se også om APK’s sommertræf 2016
Rødt og revolutionært sommertræf: Glimt fra debatten

KPnet 8. maj 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater