Stop køb af nye kampfly: Det er nu der skal handles!

Kom med til møde mandag den 5. december kl. 16.30-19
Oktober Bogbutik, Vesterfælledvej 1B, 1750 Kbh
Arr. Nej tak til nye kampfly – København

nej_tak_til_nye_kampfly_kbh

Regeringen trække nu de danske F16 kampfly ud af Irak og Syrien, hvor de anguveligt har bekæmpet IS sammen med USA-koalitionen, men også ramt civile og syriske regeringstropper. Nu siger en ny udenrigsminister, den stålsatte Anders Samuelsen, at ’F16-flyene er slidt ned’. Det skal være med til at bremse den voksende modstand mod indkøbet af de skandaleramte F35 kampfly, der er designet til angrebskrig. Nej tak til nye kampfly-København har indkaldt til møde om at styrke modstanden. De siger:

Det er planen at der til næste år ved samme tid ligger et aktstykke på finansministeriets skrivebord til betaling af første udskrivning til F-35 kampfly, men i mellemtiden skal kontrakterne forhandles på plads og et nyt forsvarsforlig indgås. Det er stadig muligt at forhindre denne skandale.

Den fornyede Løkke-regering betyder fuld fart frem for indkøb af kampfly, og betalingen opkræves via nedskæringer. I ly af regeringsforhandlingerne er de 100 millioner til reservedele bevilliget. Til trods for at ingen kontrakt om købet er skrevet under.

Vi mangler stadig debatten om hvad kampflyene skal bruges til. Vi undrer os stadig over at samme firma, som stod for IC4-skandalen skal servicere flyene. Vi ved til gengæld at Lockheed Martin, der skal levere flyene, er firmaet med de fleste korruptionssager.

Det er nu der skal handles, hvis skandalen skal forhindres.

Alle der vil deltage i indsatsen for at forhindre kampflyskandalen inviteres til dette møde

Se mere på facebook
Stop indkøbet af kampfly

Se også

Udvid og styrk kampfly-kampagnen

Nej tak til nye kampfly: Hjemmeside

Nej tak til nye kampfly: Facebook

Nej tak til nye kampfly – København


KPnet 4. december 2016

 

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne