USA efter 15 års terrorkrig: ”Vi fortsætter krigen i de næste årtier”

USA’s krigsoperationer skal fortsættes i højt tempo”, udtaler leder i det amerikanske luftvåben general David Goldfein til Military.com. ”Vi har været i gang i 15 år og fortsætter formentlig i 15-20 år endnu”.

irak_3
Med 15 års konstant angrebskrig og destruktion af selvstændige og fungerende stater er det ene land efter det andet lagt i kaos af de amerikansk ledte krige, hvor flygtninge fra de krigsramte lande kan tælles i millioner.

Dette kaos er tilsyneladende ikke et problem for USA og den fortsatte strategi. De fungerende stater skal opløses og det frembragte kaos åbne op for USA’s fremtrængen, koste hvad det vil. De angivelige mål som ‘demokrati’ og støtte til befolkningen har absolut intet belæg i virkeligheden. Helt frem til Rusland og Kina lyder ønske og plan fra de amerikanske imperialister. Fredag sejlede en amerikansk destroyer gennem kinesisk farvand.
“En dybt alvorlig og illegal handling” udtalte det kinesiske forsvarsministerium.

På samme netside som ovenstående citat fremhæves også kamflyet F35 som det jagerfly, der vil “revolutionere kommende krige”. Med dette fly vil USA og dets NATO-allierede, som Danmark kunne bevæge sig langt mere effektivt ind bag fjenden linjer med nye præcisionsbomber og missiler – usynlige på radaren.

USA’s krigshøge er optændt af vilje til at fortsætte den terrorkrig, de satser på vil redde dem ud af krise og stagnation gennem omfordeling af verden, deres plan er at fortsætte folkedrabene og terrorkrigen. En krig der indeholder en stadig større risiko for en konfrontation med atomvåben mellem USA/NATO og andre stormagter.

Air Force Chief Sees Decades of More War Operations
Military.com 22. oktober 2016

Læs også

15 års Afghanistan-krig – 15 års terrorkrig
KPnet 8. oktober 2016

 

KPnet 24. oktober 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne