Aktionsdag mod kampfly: Gudmund Auring synger “Hov, der var en der faldt ned”

gudmund auring
“Hov, der var en der faldt ned”, synger Gudmund Auring i hans meget rammende anti-krigssang. Mange af de danske krigsflyvere er faktisk havareret og faldet ned gennem tiden. Sangen er desværre yderst aktuel, da danske politikere sætter kurs mod købet af de nye dræbermaskiner – F35. Gudmund Auring slutter sangen:

“Når den så rammer det rigtige mål, så bliver vor jord til et kæmpe bål”.

Perspektiverne er skræmmende med fly der er bygget til angreb og til at bære atommissiler. Der er alt mulig grund til at samles om fredskravet og sige nej til den kæmpe oprustning og krigsforberedelse NATO er i fuld gang med. Kampagnen mod køb af nye krigsfly fortsætter og har fået et boost med den landsdækkende aktionsdag 27. maj.

Klik på billedet og se videoen

Gudmund Auring synger HOV sangen

Hov- der var en der faldt ned!Gudmund Auring tager kampflysagen lige på kornet! Optagelse fra Nej tak til nye kampflys demonstration i Aarhus 27. maj. Rigtig mange F16 fly er faktisk faldet ned! http://www.dr.dk/nyheder/indland/danske-jagerfly-ulykker-lynnedslag-flammer-og-doedelige-kollisioner

Opslået af Nej tak til nye kampfly på 2. juni 2016

Se artiklen
Danske jagerfly-ulykker: Lynnedslag, flammer og dødelige kollisioner
DR 28. oktober 2015

Læs mere
Landet rundt: Vi siger Nej tak til nye kampfly!
Kpnet 27. maj 2016

Følg Nej tak til nye kampfly på facebook

KPnet 3. juni 2016