Dorte Grenaa: Nyt spin fra gangsterregeringen

Af Dorte Grenaa

Så blev der lige sat et nyt spin i søen på mediedagsorden om flygtninge og arbejdsløse. Der lurer en konflikt mellem arbejdsløse, kontanthjælpsmodtagere og flygtninge, fordi regeringen med et-partsforhandlingerne vil sikre flygtninge arbejde og springe køen over.

march1

Dagens spin

Dagens virkelighed er den omvendte.

Regeringen, Dansk Arbejdsgiverforening og LO forsøger at skabe en konflikt, de kan gemme det virkelige ærinde bag. Nemlig massive angreb på løn-og ansættelses forhold – ikke kun for flygtninge, men for alle dem, de ikke der ikke har de rette kvalifikationer og erfaring.

Samtidig laves omfattende ændringer på retten til overførelsesindkomster og beløb til at leve for, med den nye ydelsesreform.

Hvem har sagt at pengene til at løse flygtninge- og integration opgaven kun kan tages fra velfærd, fra de arbejdsløse og folk på overførelses? Det er kun gangster-regeringen, DF og DA, der siger det. Ikke befolkningen. Ikke arbejderklassen.

30 milliarder kr. kunne tages ved at skrotte indkøb af nye kampfly. Skatteunddragelser fra erhvervslivet og de rige løber op i mange milliarder kr. Erhvervslivet scorer milliardoverskud. Der er penge nok i de riges lommer. Det er et politisk valg.

Der ikke bare lurer en konflikt – der er en himmelråbende konflikt mellem den sorte regering og dens EU-dikterede politik – og så offentlig velfærd, et værdigt liv til alle på overførsel praktikpladser og integration og en menneskeværdig behandling af flygtninge og asylansøgere.

Dorte Grenaa er formand for Arbejderpartiet Kommunisterne APK

Følg hende på facebook

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne