Fredscafé 10. februar med whistleblower Anders Koustrup Kærgaard

Tid til Fred – AKTIV MOD KRIG starter en ny og spændende tradition: Fredscafé i Folkets Hus. På det første arrangement onsdag d. 10. februar kl. 19 – 21 kan man møde whistlebloweren Anders Koustrup Kærgaard, der fortæller sin historie. Anders Kærgaard er også en del af initiativkredsen bag Tribunalet til undersøgelse af Danmarks krige i Irak og Afghanistan, der vil blive introduceret.

anders koustrup kaergaard

Anders Koustrup Kærgaard. Foto: Whistleblower organisationen Veron

Tid til Fred skriver:

Kom og lyt og vær med i en debat under hyggelige rammer til debutten af vores første fredscafé i Folkets Hus.

Folkets Hus, Stengade 50 onsdag d. 10. februar kl. 19 – 21

Vi får besøg af whistlebloweren Anders Koustrup Kærgaard, der deler sin historie, og dermed synliggør løgne og vildledning i dansk krigsdeltagelse. Desuden introduceres den nystiftede TRIBUNAL forening.

Der vil også være oplæg om dansk våbenindustri pt. Flere konflikter øger salget af våben, militærudstyr og militær service. Men de øger også antallet af migranter og flygtninge og omfanget af død og ødelæggelse.
TID TIL FRED – aktiv mod krig siger til verdens magtfulde våbenproducenter: Stands ødelæggelsen af vores jord. Ingen profitter kan retfærdiggøre de døde, de ødelagte liv, de forgiftede marker, de knuste samfund…
Fredelig konfliktløsning er vejen til en fælles fremtid.

Politikerne argumenterede for krigen i Irak; ”for at stabilisere verden og undgå flygtningestrømme” … Hvordan synes vi lige det gik??

Arrangementet holdes som en del af et samlet event:

Nej tak til angrebsvåben og krig som løsning på konflikter


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne