Nedskæringer er ordet! – KPnetBlogs

Af Poul Andersen

Sparepakke

Hold da helt kæft, hvor jeg er træt af den retorik det bliver hældt ud over os. Specielt fra folketinget strømmer det ud med nye og mærkværdige ord og begreber. Og også gammelkendte ord har fået ny betydning.

Eksempelvis indeholdt ordet “reform” for år tilbage, noget de fleste mennesker opfattede som noget positivt. Noget der var for stramt, f.eks.  lovgivningsmæssig, blev blødt op og blev lempeligere til alles bedste. I dag ved vi at reformer betyder nedskæringer og forringelser for flertallet.

Læs hele indlægget på KPnetBlogs her

 

KPnet 28. januar 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne