Facebookfællesskab skal styrke formålet: Sammenhold og fælles kamp

folkebevaegelsen_for_social_retfaerdighed_nov_15 copyLørdag d. 23. januar mødtes en række grupper, der er aktive på facebook til et vellykket fællesmøde i Randers. På facebook har grupperne i gennem de seneste år samlet sig til forsvar mod bygen af asociale reformer og angreb, som de der i forvejen har mindst er blevet udsat for. Formålet med det fælles møde, var at bringe harmen fra facebook ud i virkeligheden og samle sig til protester  – også udenfor nettets verden. Netværket af grupper har organiseret sig under navnet Fællesskabet.

Folkebevægelsen for social retfærdighed i Randers var vært og Marianne Grann fra den lokale gruppe vurderer, at man nåede et pænt stykke på vej på lørdagens møde.

Hun korrigerer desuden et par ting fra den nedenstående artikel fra RandersiDag.

Fællesskabet, som netværket kalder sig blev ikke startet op i lørdags, men allerede på et fællesmøde i Odense i november ’15, men det blev udviklet videre på mødet i Randers og vedtog struktur og planer. Marianne slår også fast, at hun selv optræder som talsmand for Folkebevægelsen for Retfærdighed og ikke for Fællesskabet, der ikke har valgt en sådan.

Blandt de grupper der er med er:

‘Folkebevægelsen for social retfærdighed’, ‘Velfærd Danmark’, ‘Justice’, ‘De visionære’, ‘BMO’, ‘KPnetavisen/APK’ og ‘Ressourceforløb – fælleskab’, Landsforeningen De Lediges Vilkår, Aktionsgruppe mod diskrimination af flygtninge i lovgivningen og Randers mod nedskæringer.

Læs videre i reportagen fra RandersiDag

Facebookfællesskab skal styrke formålet
RandersiDag 24. januar 2016

randers 23 jan 2016 copy

Foto: Kira Kutscher/RANDERSiDAG

BAK OP OM DEMONSTRATIONERNE 4. FEBRUAR
Værdigt liv til alle – København – Aarhus – Odense 

Læs også

Sociale grupper forbereder samlede initiativer mod de asociale reformer
KPnet 21. januar 2016

 

KPnet 25. januar 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne