Luskeri med landbrugspakken

giftsproejtning_foto_lars_andersen

Af Kjeld Hansen –

Landbrugspakken er et bestillingsarbejde og en gave til industrilandbruget. Det viser sig også, at kun disses lobbyorganisation Landbrug & Fødevarer har fået en reel høringsfrist. For alle andre høringsberettigede var 2 ugers arbejde med at gennemgå lovforslaget reelt forgæves. NaturErhvervsstyrelsen havde nemlig udleveret en forkert rapport. Kun Landbrug & Fødevarer havde fået udleveret den rigtige – og allerede før høringsfristen startede, så de ikke som de andre skulle bruge deres juleferie for at nå igennem materialet.

Læs videre hos Gylle.dk

Giftsprøjtning. Foto: Lars Andersen

KPnet 22. januar 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne