Skriv under mod uværdig behandling af flygtninge

Fatima 7 years old from Aleppo just arrived in Kara Tepe camp. Nov 19, 2015

Mellemfolkeligt Samvirke foretager nu en underskriftindsamling imod den umenneskelige behandling af folk, som flygter fra krig og ufattelig nød.

Organisationen skriver i sin opfordring:

“I disse dage diskuterer Folketinget et lovforslag, der på en lang række punkter behandler nødlidende flygtninge uværdigt og umenneskeligt. Regeringen foreslår i ramme alvor, at krigstraumatiserede børn må vente i mindst tre år på at blive genforenet med deres forældre. Og staten Danmark skal have lov til at tage personlige ejendele fra mennesker, der er flygtet for at undgå vold og forfølgelse.

Ved at skrive under på teksten herunder siger du klart fra over for den uværdige behandling af flygtninge, som et flertal af landets politikere ønsker. Du kan højt og tydeligt fortælle dem, at deres forandringer ikke sker i dit navn – og at du ønsker et andet, mere tolerant og mere humanistisk Danmark.

Som underskriver vil dit navn og dele af teksten blive trykt på annoncer med et budskab om, at dit Danmark ikke spekulerer i at gøre livet så svært som muligt for mennesker på flugt fra vold og krig.”

Klik ind på Mellemfolkeligt Samvirkes kampagneside, og skriv under dér.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne