Masseovergreb skal skabe massefrygt – Af Dorte Grenaa

Af Dorte Grenaa –
KPnetBlogs –

 

kvinder_nytaar_koeln_protest_racisme
De overgreb på kvinder, der fandt sted nytårsaften i en række europæiske storbyer har vakt både vrede og protester. Det er skræmmende, når det organiseres i et masseomgang som i Köln. Sagerne har samtidig rejst spørgsmål om, hvem der står bag og hvorfor politiet ingenting gjorde?

En ting er dog sikkert. Det skete skal bruges til at skrue op for frygten. Frygten for at gå på gaden, frygten for at være blandt mange mennesker, frygten for at blive overfaldet og forulempet. Frygten for at være kvinde. Nu får frygten et ansigt – en ung sorthåret mand, flygtning eller indvandrer.

Læs hele indlægget på KPnetBlogs her

Masseovergreb skal skabe massefrygt
KPnetBlogs 8. januar 2016

Se også 
Menneskefjendskhed fremmer vold mod kvinder
Af Dorte Grenaa / KPnetBlogs 30. november2015
Dorte Grenaa på facebook

 

KPnet 9. januar 2016

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne