Forureningens nye Danmarks-kort

Af Kjeld Hansen, gylle.dk

Forfatter og debattør Kjeld Hansen, der rediger hjemmesiden gylle.dk, har lavet et nyt Danmarkskort med konsekvenser af V-regeringens massive miljølempelse for landbruget og placerer i en artikel ansvaret for de kommende langtidsskader på dansk miljø.

 

Forureningens_nye_danmarkskort

Venstre, De Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti har 22. december 2015 med det mest spinkle flertal besluttet at give los for landbrugets krav om ret til at forurene mere end tidligere.

– Med aftalen siger vi farvel til gammeldags regler og indfører en moderne regulering, som ikke tidligere er set i Danmark. Jeg håber, at landmænd og banker nu trygt går i gang med at investere i fremtiden, sagde landbrugs-minister Eva Kjer Hansen (V)  i en pressemeddelelse. Kjer Hansen er den ansvarlige for denne såkaldte landbrugspakke, der medfører væsentlig større forureningsudslip til vandmiljøet i det meste af landet.

Planens hovedformål er at udfase normreduktionen, der i det nuværende regelsæt reducerer gødningstildelingen med 20,34 %.

Se kortet og kortforklaringer og læs artiklen hos gylle.dk

Forureningens nye Danmarks-kort
6. januar 2016

 

KPnet 6. januar 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne