Boykot Israel: Palæstinasolidaritet – også på nettet

2014_11_august_kbh

Boykot Israel-kampagnen er for aktiv Palæstina-solidaritet. Alle kan deltage også på det helt personlige plan og afvise at anvende israelske varer eller varer produceret i de besatte områder.

Boykotten er en realitet, der foregår på alle niveauer – og den kampagne er mærkbar for besættelsesmagten Israel.

Men den danske Boykot Israel-kampagne, som er en del af de internationale solidaritetsbevægelse, er også en af de vigtigste kilder til information og nyheder om Palæstina og den folkeretsstridige undertrykkelse af et helt folk og en hel nation.

Boykot Israels facebook-side følges dagligt af mere end 5000 personer, og nu har hemmesiden fået et tiltrængt løft, der ikke mindst vil gøre den væsentlig bedre til at mobilisere til aktiviteter.

Den har fået et helt nyt og tiltalende udseende. Både lettere tilgængelig og mere overskuelig end den gamle, og den kan benytte sig af mange nye net-muligheder.

Boykot Israel Kampagnen introducerer den nye udgave af hemmesiden blandt andet sådan:

”På siden kan du bl.a. finde svar på spørgsmål om Palæstina, boykotten af Israel, hvorfor boykot og hvordan boykotte. En boykot bevægelse der globalt bliver mere og mere omfattende blandt den almindelige befolkning under inspiration af boykotten mod Sydafrika under apartheid-tiden.

Hjemmesiden bliver løbende opdateret med Palæstina-nyheder og nyheder om boykotaktiviteter.

På Facebook siden er der helt daglige opdateringer og Facebook er samtidig integreret i den nye hjemmeside, så man herfra kan se de allerseneste Facebook opdateringer.”

Se hele udtalelsen her

Boykot Israel www.boykotisrael.dk hjemmesiden med helt nyt udseende

Følg hjemmesiden
www.boykotisrael.dk

Facebook
Boykot Israel-DK


Dette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES
– eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne