Nyheder hvor der kæmpes: Det nye KPnet er her

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er den der, den nye hjemmeside kpnet.dk. KPnet.

Lige op til folkeafstemningen om retsforbeholdet. Vi vil gerne hjælpe til det bliver et fortjent Nej og at kampen mod det reaktionære EU forstærkes.

KPnet er for national selvstændighed, for fred, for et bedre samfund, for socialisme. Imod udbytning og undertrykkelse. Imod EU og NATO.

KPnet prøver at levere nyheder, reportager og analyser til der, hvor der kæmpes. Hvor mennesker tager kampen op for at ændre på tingenes tilstand. Til modstanden. Til de folkelige bevægelser og arbejdere og ungdom, der protesterer og aktionerer.

KPnet opdateres dagligt og vil integrere alle typer medier. Det er en hjemmeside, en blogportal, TV, radio. En facebook side og en twitterside. Tilmed et trykt månedsblad – Kommunistisk Politik – i pdf.

Det er artikler, tekster, fotos, plakater, billedserier – fra Danmark og globalt. Og en historisk hukommelse med et arkiv tilbage til år 2000, som alle kan søge på og hente frem.

Det hele findes her.

KPnet udgives af Arbejderpartiet Kommunisterne APK.

Den ny side linker også til CIPOML. Det står for Den internationale konference af marxistisk-leninistiske partier og organisationer, som APK er medlem af. CIPOML  er virksom på alle kontinenter.

Vi opfordrer til at kigge siden grundigt igennem og se hvad den byder på. Der vil komme nye indslag på dagligt – og ikke kun nyhederne i toppen.

Tag godt imod den – ideer, tips, links, artikler er velkomne. Og husk at dele!

Et Nej ved folkeafstemningen er inden for rækkevidde. Lad os være med til at sikre det!

Redaktionen 1. december 2013

Se også

1. december 2015: Nu kommer det nye KPnet

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne