PCOF: Vi må fortsætte med at leve

Frankrigs Kommunistiske Arbejderparti PCOF fordømmer terrorangrebet i Paris

 


Vi må fortsætte med at leve – Vi må fortsætte kampen mod nedskærings- og krigspolitikken

Vi fordømmer uden forbehold terrorangrebet som dræbte flere end hundrede og har skadet mange. Vi udtrykker vores solidaritet med ofrene, deres familier og venner.

Det er klart at disse angreb skulle ramme så mange som muligt, og at disse ofrene er kvinder, mænd, unge, arbejderklassen.

Det er klart at disse angreb er knyttet til krigene i Syrien, Irak, Sahel-regionen, hvor Frankrig er involveret. Ingen kan benægte det. Men hvilke slutninger skal der drages?

Skal man udvide den militære involvering, bombe stadig mere, blive endnu mere inddraget i disse krige?

Dette er USA’s svar,  Ruslands svar  … og det er på denne måde de franske leder ønsker at fortsætte. Men det er klart at denne tilgang ikke løser noget, og at de menneskelige og materielle ødelæggelser og det omfattende kaos, forårsaget af disse krige,  bare fyrer op under fænomenet terrorisme.

Situationen er alvorlig og fuld af farer.

Ja, vi må stå samlet, kæmpe og stå op imod forsøgene på at splitte os som vi allerede kender, især efter angrebet i januar.

Det er ved at arbejdere, folkets brede lag og ungdommen forener sig til kamp mod velfærdsnedskæringer og krigspolitik, for social fremgang og solidaritet mellem folkene, at rummet for terrorisme bliver lukket til.

Paris 14. november 2015

Frankrigs Kommunistiske Arbejderparti PCOF

Originalartiklen her

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne