Underskriftsindsamling: Politianmeldelse af Søren Espersen for brud på Genevekonventionen

En underskriftsindsamling på nettet samler fordømmelsen af Søren Espersens opfodring til at bombe civile i Irak og Syrien. Underskriftsindsamlingens formål er at politianmelde Søren Espersen for brud på Genevekonventionen og overtrædelse af straffeloven. Mere end 9.000 har allerede skrevet under.

Soeren_Espersen

Søren Espersen fra Dansk Folkeparti har fremsat ekstreme opfordringer til at krigskoalitionen mod IS begynder at gå målrettet efter at bombe civile i Irak og Syrien og herunder også kvinder og børn. Dette har fremkaldt stor fordømmelse og protest, der bl.a. er kommet til udtryk på de sociale medier.

Søren Espersen er nu politianmeldt for opfordring til terror og en underskriftsindsamling er sat i gang for politianmeldelse af Søren Espersen for brud på Genevekonventionen.

Underskriftsindsamlingens tekst lyder:

“Iflg Søren Espersens, Dansk Folkeparti, opfordring til at bombe kvinder og børn, hvilket er et brud på Genevekonventionen, vil jeg, ved min underskrift, deltage i en politianmeldelse, for opfordring til en krigsforbrydelse.

For at ingen skal være i tvivl, bliver Søren Espersen anmeldt for brud på Tillægsprotokollerne 1 og 2, til Geneve konventionen og for brud på Straffelovens § 266 og § 266B”

Underskriftindsamlingen løber frem til den 22. november 2015″.

Se underskriftsindsamlingen her

Politianmeldelse af Søren Espersen, for brud på Genevekonvention

Se også

Tillægsprotekollerne til Genevekonventionen

Straffelovens § 266 – trussel
Wikipedia

Racismeparagraffen – straffelovens § 266B
Wikipedia

Søren Espersen politianmeldt for opfordring til brug af terror
BT 15. november 2015


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne