Millioner af flygtninge fra ‘vestens’ mislykkede ‘befrielseskrige’: Nyt ‘wirtschaftswunder’ til tysk erhvervsliv

Hvis det står til topchefen for den storkapitalistiske bilkoncern Daimler skal disse millioner af desperate flytninge nu bruges som billig og diciplineret reservearbejdskraft i tysk erhvervsliv for at skabe et nyt storkapitalistisk “erhvervsmirakel” (“wirtschaftswunder”).

Af Interpres

Dieter_Zetsche_Daimler.jpg

Dieter Zetsche, topchefen for bilkoncernen Daimler; en af Tysklands og dermed Europas største kapitalistiske monopolkoncerner benyttede årvågenhed på bilmessen i Frankfurt fra tusinder af journalister fra hele verden til at sprede budskabet om at “flygningekrisen” overhovedet ikke er noget problem for Daimler.

Tværtimod skal Tyskland (og dermed EU-landene) tage chancen for skabe et nyt tysk “erhvervsmirakel” (“Wirtschafswunder”) gennem “importen” af millioner af desperate mennesker på flugt fra Vestens (USA og NATO) “befrielseskrige” i Afghanistan, Irak,Libyen og Syrien.

Det som bliver kaldt “Flygningekrisen” i EU-landene dvs det stigende antal mennesker på flugt fra vestens (USA og NATO) mislykkede befrielseskrige mod folkene i Jugoslavien, som er resulteret i at kapitalistiske narko-, sextraficking- og våbensmuglerligaer har taget kontrollen over Kosovo.

Ligesom USA´s og Nato´s krig mod folkene i Afghanistan, Irak Syrien og Libyen har resulteret i massefattigdom, massearbejdsløshed, øget kriminalitet, lovløshed , mord og millioner på flugt fra borgerkrige udfra sekteriske etnisk-religiøse forskelle (opmuntret af USA og dets fascistiske allierede i Saudi-Arabien, Qatar).

 

KILDER: Daimler-Chef Zetsche > > Flüchtlinge könnten Wirtschaftswunder bringen

KPnet 17. september 2015

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne