11. september 2015: Daglang protest mod krig på Rådhuspladsen i København

dansk_industri_ingen_vaaben_ingen_krig

Rådhuspladsen i København dannede den 11. september rammen om en daglang protest mod krigspolitikken, som lagt lande i ruiner og skabt store flygtningestrømme.

Kravene i fokus var stop for dansk krigsdeltagelse – nu – og stop for det planlagte indkø af nye kampfly. Mange hundreder deltog dagen igennem, og mange tusinde kom forbi i kortere tid og hørte om krigene og deres konsekvenser – og lyttede (eller dansede)  til mængder af god musik.

Dagen startede om morgenen med en protest foran Dansk Industri (billedet herover),. De havde indbudet våbenfirmaer som Terma til at lokke studerende indenfor til at satse på en fremtid i krigs- og rumfartsindustrien. Det er samme sag i Danmark.

Se mere hos Tid til fred her

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne