70-året for Nazi-Tysklands undergang: 4-9. maj 1945

Befrielsen 70 år: Hitler og det Tredie Riges opgang og undergang Del I

Af Interpres

Det er helt tydeligt at Helle Fogh Thorning Rasnussen og de andre kollaborationspartier har problemer med besættelsestiden. I virkeligheden forsøger de at komme væk fra alle de ubehagelige spørgsmål som Hitler, krigen og besættelsen stiller. Bl.a at det var de store monopoler der stod bag krigen. Tyske monopoler som Krupp, Daimler, Bayer, Agfa og Siemens der også har stor magt i dag, men også Shell, Hearst, Ford og AP Møller/Mærsk.

På 60-års dagen for Danmarks befrielse i 2005 fik Statsminister Anders Fogh stående ovationer da han, mere end 60 år for sent for hans parti Venstres vedkommende, angreb kollaborations-regeringens alliance med Nazi-Tyskland i hans tale ved galamiddagen i maj 2005 på Københavns Rådhus.

Som bekendt “samarbejdede” Thorwald Staunings Radikal-socialdemokratiske regering, med fuld støtte fra liberale Venstre og Konservative Folkeparti med Nazi-Tyskland helt fra besættelsens første dag den 9.april 1940 frem til 29-august 1943 hvor en folkelig opstand med arbejderklassen som den børende kraft tvinger Danmarks borgerligt -socialdemokratiske politisk elite til at opgive den pro-nazityske kollaboration.

I dag kollaborerer Helle Thornings radikal-socialdemokratiske regering, med fuld støtte fra de gamle “nazi-samarbejdspartier” Venstre og Konservative med Nato-militæralliancens Führerstat om krig og terror mod folkene i Afhanistan, Irak,Iran, Libyen, Syrien og Ukraine. Helle Fogh Thorning Rasmussen burde have holdt talen om de små undertrykte folks modstand mod den “eneste supermagts” politisk-økonomiske og militære aggression.

Læs videre hos Interpres her

 

Netavisen 29. maj 2015

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne