Giv det røde kort til Israel!

Åbent brev fra Boykot Israel Kampagnen til DBU om at udelukke Israel fra FIFA

 

Boykot Israel Kampagnen opfordrer DBU til på FIFA’s kongres den 28. – 29. maj 2015 at bakke op om forslaget til udelukkelse af det israelske fodboldforbund (IFA).

Israel bryder FIFA’s regler som forbyder racisme og apartheid når Israel holder Palæstina besat, begår massakrer i Gaza og chikanerer palæstinensiske foldboldspillere der rutinemæssigt nægtes enhver mulighed for at bevæge sig i og uden for det besatte Palæstina, det være sig til deres uddannelser eller til turneringer.

Ligeledes har den israelske hær ødelagt flere foldboldstadions og forhindret tilskuere og tilhængere i at bevæge sig frit og deltage i kampe.

Den 16. juni 1976 besluttede FIFA på sin kongres i Montreal at suspendere Sydafrikas medlemskab af FIFA som reaktion på den sydafrikanske apartheidpolitik. Nelson Mandela og Nobel fredsprismodtager og ærkebiskop Desmond Tutu har udtalt at den israelske apartheid er værre end den sydafrikanske var.

Derfor: Giv det røde kort til Israel!

Boykot Israel Kampagnen

facebook.com/boykotisrael.dk

www.boykotisrael.dk

Herunder link til ’Israel ud af FIFA’-kampagnen med det åbne brev til FIFA underskrevet af mange organisationer og personer, herunder Boykot Israel Kampagnen

http//www.europalestine.com/spip.p…

26. marts 2015


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne