Udtalelse fra MLKP  

Vores kammerat Sarya er blevet udødelig i modstanden i Kobane

Arbejderpartiet Kommunisterne har modtaget følgende fra det tyrkiske og kurdiske Marxistisk-Leninistiske Kommunistiske Parti (MLKP)Sarya Özgür (Sibel Bulut) 1986 – 2014

Klik og forstør

Kammerat Sarya Özgür (Sibel Bulut), medlem af vores parti MLPK, blev dræbt som martyr i modstanden for at forsvare Kobane den 12. december.

Med sine handlinger har kammerat Sarya fundet en fremtrædende plads i vores folks forenede og regionale revolutionære modstandskamp. Hun blev et symbol på kommunistiske kvinders frihed og militære ledelsesformåen imod de fascistiske ISIS-bander, imperialistmagternes og kolonimagternes marionetter.

Kammerat Sarya fulgte vores parti MLKPs opfordring og overtog den røde fane fra andre kammerater som Serkan Tosun og Paramaz Kizilbas. Og indtil sin død bar hun den med ære, revolutionær vilje, hengivenhed og selvtillid. Hun kastede sig ind i kampen mod de reaktionære og fascistiske ISIS-bander, folkets og frihedens fjender, på samme måde som de andre kammerater Arin Mirkan og Kader Örtakaya, som faldt som martyrer i Kobane.

I sine første år som revolutionær arbejdede kammerat Sarya for avisen Atilim. Hun blev bragt for domstolen af det fascistiske regime I en periode deltog hun i vores partis organisationsarbejde i Kurdistan. Senere søgte hun til bjergene i den overbevisning, at kvindernes frihed kun kan opnås med kvindelige militære ledere. Hun opfyldte sine partiopgaver med stor tiltro, hengivenhed og viljestyrke.

Hun kæmpede som medlem af MLKP i YPGs/YPJs rækker mod de fascistiske bander. Hun blev anerkendt for sin kampvilje, loyalitet mod sagen, viljekraft, klassehad og sine handlinger og viste sig som en forbilledlig kriger.

Under sin tid i Kobane rettede kammarat Sarya en appel til revolutionære, unge, kvinder og folket, til de lokale, regionale og internationale kræfter, som kæmper for revolution og socialisme om at ’forsvare revolutionen’ og om at ’mærke revolutionen’.

Hun sagde:  ”At forsvare revolutionen i  Rojava betyder at forsvare en fremtid i frihed.”…”Om nødvendigt vil vi blive martyrer”… ”Det er de revolutionæres opgave at lave revolution”. Hun levede som hun gav udtryk for.

Hun rakte os det røde flag med ordene ”Hvor der er undertrykte, må kommunisterne også være.”

Vores kammerater Serkan, Paramaz og Sarya, som er blevet udødelige i revolutionen i Rojava, understreger de revolutionæres historiske og politiske opgaver. De viser vejen til kampen for frihed og socialisme. Vores parti MLKP vil fortsætte ad deres vej med omtanke, viljeskraft og forpligtelse til sejr.

Vores kammeraters appel er også en appel om Internationale Brigader. Det er en appel til revolutionære i regionen og i verden, til partier og grupper om ”at komme til Rojava for revolutionen i Rojava og modstanden i Kobane”.

Længe leve Revolutionen og Socialismen!

Kammerat Sarya er udødelig!

Slut op om revolutionen i Rojava og modstanden i Kobane!

MLKP’s  Internationale Afdeling

Se også fra avisen Evrensel

Wikipedia om MLKP

Netavisen 19. december 2014Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne